Туристическият бизнес в Бургас поиска от вицепремиера и министър на

...
Туристическият бизнес в Бургас поиска от вицепремиера и министър на
Коментари Харесай

Туристическият бранш в Бургас поиска силна рекламна кампания от Николова

Туристическият бизнес в Бургас изиска от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова да провежда мощна рекламна акция на дестинация България на предпочитаните пазари за страната ни. Вицепремиерът изясни пред бизнеса, че следва да бъде намерено туристическо посланичество в един от най-важните за България пазари - в полската столица Варшава.

Николова съобщи, че Министерството на туризма поставя всички старания да притегля посредством рекламните си акции по всичките си информационни канали туристи за идния летен сезон. Министърът разясни още, че сега се организира дейна акция в прилежащите ни балкански страни , които популяризират зимните курорти на България.

И добави, че е от извънредно значение е имунизирането, което ще даде опция по-бързо да излезем от актуалните противоепидемични ограничения. Очакваме това да окаже директно позитивно влияне на идния летен сезон, разясни още тя.
 Бургас се готви за лятото с 6 400 полета, чака туристи от Русия
Бургас се готви за лятото с 6 400 полета, чака туристи от Русия

Загубите от вътрешен и входящ туризъм възлизат на към 4,2 милиарда лв.

Областният шеф на Бургас пък увери туристическия бизнес, че няма заплаха от водни режими, което да повлияе на престоя на туристите в Бургас и околните обитаеми места.

В полемиката бе наранена и мярката 60/40, като бяха коментирани някои съответни компликации, които се срещат при кандидатстване по нея.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР