Туристическите пътувания от Китай в България са малко. Вие сами

...
Туристическите пътувания от Китай в България са малко. Вие сами
Коментари Харесай

Ангелкова не дава прогнози колко ще намалеят китайските туристи у нас заради коронавируса

" Туристическите пътувания от Китай в България са малко. Вие сами казахте - 30 000, и това няма да се отрази доста на общия туристически поток ". Така министърът на туризма Николина Ангелкова отговори на въпрос дали коронавирусът, регистриран в Китай и достигнал до Европа, ще се отрази по някакъв метод на туризма.

По думите на Ангелкова към момента било доста рано да се дават прогнози за това с какъв брой щели да намалеят китайските туристи у нас. Тя прикани първо да се види по какъв начин щяло да се развие всичко, обвързвано с ковид.
 Настаниха трима в болничното заведение в Хасково поради подозрение за ковид
Настаниха трима в болничното заведение в Хасково поради подозрение за ковид

Двама били на почивка в Тайланд, третият се завърнал от Шри Ланка

Тя увери, че в елементи се следи тематиката и уточни, че са подхванати ограничения. Още на 24 януари Министерство на туризма е получило информация през Eвропейската туристическа комисия от министъра на туризма на Китай, че всички туристически пътувания са спрени както вътре в тяхната страна, по този начин и изходящите пътувания, по думи на Ангелкова.

България неотложно е уведомила всички туристически оператори, с цел да може да се подхващат нужните ограничения. Следим всичко, което се случва, и няма проведени пътувания след 24 януари, които да са от Китай в посока Европа , успокои Ангелкова.
 Всеки пасажер с висока температура ще бъде
Всеки пасажер с висока температура ще бъде " улавян " още на летището

Организацията е добра, по негова оценка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР