Тунинг компанията Prodrive показа своя прочит на рали легендата Subaru

...
Тунинг компанията Prodrive показа своя прочит на рали легендата Subaru
Коментари Харесай

Ентусиасти направиха Subaru Impreza комби с две врати

Тунинг компанията Prodrive сподели своя прочит на рали легендата Subaru Impreza 22B, като показа съвременна версия, която ще се създаде в лимитирана серия от 25 броя. Изглежда, обаче, компанията не е единствената, която може да се похвали с осъвременена версия на именитото двуврато купе. Компания от Честърфийлд на име Scoobyclinic сподели план въз основата на Subaru Impreza комби, още веднъж в жанр Impreza 22B.
`Ентусиасти

За база на плана е употребявано комби Subaru Impreza STI, което е претърпяло някои много съществени интервенции, с цел да се трансформира в това, което виждаме сега. Четирите порти са сменени от две по-дълги, които трансформират колата в може би единственото двуврато комби Subaru Impreza 22B в света. Калниците са получили по-сериозни радвуки в предната и задната част, които да дават отговор на тези на именития модел.
`Ентусиасти

Проектът е стартират през 2008 година, а през цялото това време е съхранявана на изсъхнало място, което да я защищити от разяждане. От компанията споделят, че в интериора е добавена защитна клетка, а от фотосите можем да забележим и започнатото табло, което не е приключено. Именно заради тази причина и неналичието на мотор, компанията споделя, че е подготвена да се раздели с незавършения план за сумата от 10 995 паунда или към 12 770 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР