Тук персонажите са крайни, намират се на житейски кръстопът и

...
Тук персонажите са крайни, намират се на житейски кръстопът и
Коментари Харесай

На какво ни учат вярата и надеждата

Тук персонажите са крайни, намират се на житейски кръстопът и са сложени в обстановка, в която всеки гледа да избави себе си. Потопени сме в жанра на трагикомедията. Откриваме, че става дума за вярата и вярата, за емпатията и битката човек да оцелее в изискванията на екзистенциална рецесия.
 “Съседите от горната страна “, Сеск Гай, Емил Марков, Силвия Петкова, Иван Бърнев, Лилия Маравиля и новата премиера в Theatro оттук канала
Страстите на раздора в “Съседите от горната страна ”

Или каква е цената на едно непристойно предложение

Това са щрихите, с които можем да очертаем рамката на " Приказка за мъртвата царкиня " - новото премиерно зрелище, дело на самостоятелното съдружие SPAM Studios. За първи път ще можем да го гледаме на 3 декември в I Am Studio.

Автор на текста е Николай Коляда, име, което си коства да запомним. Той е актуален съветски драматург, написал повече от 120 пиеси, създател е на " Коляда спектакъл " в Екатеринбург, а New York Times пишат за него, че с активността си е трансформирал Екатеринбург в " център на модерната драма ".

Друго любопитно за Николай Коляда е, че е един от първите съветски драматурзи, които си разрешават да приказват за хомосексуалността в свои пиеси. Не за това обаче става въпрос в " Приказка за мъртвата царкиня ".

Историята в представлението ни среща с Рима, която работи и живее в изоставена ветеринарна клиника. Освен че лекува, на нея постоянно обаче ѝ се постанова и да убива болните животни. В следствие Рима се влюбва в Максим, който отива при нея дружно с Виталий за да намерят куче. Оказва се обаче, че повече ги интересува Нина, другарка на Рима от различен град.

В основните функции на четиримата младежи ще забележим актьорите Владимир Солаков, Камелия Хатиб, Александра Димитровa и Петър Петров-Перо. Режисурата на постановката е дело на Ана Батева, а музиката - на Стефан Здравески.

" Тази черна приказка демонстрира образно човешкото проваляне в обстановка на екзистенциална рецесия. Ситуация, в която мисълта за възможния край, разсънва механизмите за самозапазване и човек безмилостно стартира да се бори за човешкия си образ ", споделя режисьорката Ана Батева за постановката.
 “Великденско вино ”, Константин Илиев, Явор Гърдев, Владимир Пенев и новата премиера в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Как Народният спектакъл ще възкреси облика на Васил Левски

Нов прочит на остаряла класика

Премиерата на " Приказка за мъртвата царкиня " е на 3.12. (събота) от 19:30 ч. в I Am Studio.

Следващата дата на представлението е 4.12. (неделя), а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР