Цялата серия файт-игри достигна 73 милиона продажби, а мобилната ѝ

...
Цялата серия файт-игри достигна 73 милиона продажби, а мобилната ѝ
Коментари Харесай

Mortal Kombat 11 вече е продадена над 12 милиона пъти

Цялата серия файт-игри доближи 73 милиона продажби, а мобилната ѝ версия е свалена 138 милиона пъти

Warner Bros Games разгласи публично, че последната цялостна Mortal Kombat е продадена до този миг в над 12 милиона копия. Заглавието, което е под номер 11 в серията, е на пазара от април 2019 година. С него всички игри от известната поредност към този момент са продадени над 73 милиона пъти. Това прави Mortal Kombat най-популярната от този вид за всички времена.

В момента настоящата игра на известния файтър на процедура е разширена версия на рекордьора по продажби и се назовава Mortal Kombat Ultimate. Играта е налична за конзолите на PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, лични компютри и Stadia. С нея се затваря 30 годишен цикъл, стартиран от Midway Games.

Тогава студиото, което през днешния ден се назовава NetherRealm Studios, пуска игра, която незабавно се приема добре от геймърите и се радва на голям интерес. През целия интервал на съществуването ѝ са основани голям брой анимирани серии, пълнометражни филми и разнообразни арт-проекти.

Заглавието навлезе и в областта на мобилните устройства със заглавието Mortal Kombat Mobile, което пък към този момент има 138 милиона инсталирания за всички типове устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР