Цяла седмица със специални празнични издания на любимите актуални предавания

...
Цяла седмица със специални празнични издания на любимите актуални предавания
Коментари Харесай

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Цяла седмица със специфични празнични издания на обичаните настоящи излъчвания ще предложи програмата на bTV. Изнесени студиа, извънредни посетители и директни включвания от емблематични български места ще отведат феновете оттатък злободневните тематики и ще ги заредят с празничен дух и въодушевление.

Специалната стратегия на bTV за Великден стартира със съботното издание на „ Тази събота и неделя “. Навръх 145 години от Априлското въстание, непосредствено от историческата столица на България Копривщица, Жени Марчева и нейните посетители – ген.-майор Явор Матеев, Александрина Пендачанска и Найо Тицин, Иван и Жени Лечеви – ще разясняват възстановката „ Първата пушка “. В студиото в София посетители на Александра Кръстева и Диана Любенова ще бъдат огромната актриса Мария Стефанова, една от най-продаваните модерни писателки Катерина Хапсали и доктор Людмила Емилова. Зрителите ще надникнат и в морския дом на артистичното семейство на Белослава и художника Евгени Йонов.

Съботната заран в ефира ще продължи със слънчевата Натали Трифонова, която ще посрещне в студиото на COOLt музикалното дуо F.O. и Peeva и режисьорa Андрей Хадживасилев. Звезден искра от Оскарите – кои филми по този начин и не получиха заветната премия и още мнения от гордостта на България Мария Бакалова.

Зрителите пред дребните екрани ще посрещнат Възкресение Христово в два от най-красивите български манастири – Рилския и Бачковския, както и в столичните катедрални храмове „ Света Неделя “ и „ Св. Александър Невски “. Гости на „ Тази събота и неделя “ в първата великденска заран ще бъдат фамилията на певицата Марияна Попова и артистът Веселин Плачков, етнологът Анелия Овнарска, лекарят-дарител доктор Дончо Дончев и една от най-талантливите и красиви български цигуларки Зорница Иларионова.

В „ Търси се “ Меги и Нели ще показват в нова и непозната светлина, която ще разкрие като извънредно занимателен, ухилен и положителен човек, звездата от хитовия български сериал на bTV „ Съни бийч “ Боряна Братоева.

В празничното издание на „ 120 минути “ на Великден феновете ще видят историята на църквата „ Възкресение Христово “ в Йерусалим и артиста Пламен Манасиев в „ Главната роля “. Специален посетител на Светослав Иванов ще е отец Ангел от църквата „ Света София “, която съществува от IV век. Българският дипломат в Израел Румяна Бъчварова ще опише за атмосферата по Светите земи в празничния ден. Васил Христов ще се включи от Лондон с извънредна среща с най-известния биограф на кралското семейство на Англия.

На Светли понеделник в ефира на „ Тази заран “ стартира обичайна празнична поредност „ Седмица на духа “, която насочва светлините на прожекторите към хората с идея и обръщение и непреходните житейски тематики. Гости на Биляна Гавазова и Златимир Йочев през седмицата ще бъдат писателят Георги Господинов, шампионката Невяна Владинова, българският възпитаник, признат в Харвард Георги Иванов, доктор Сибила Маринова и артистът Пенко Господинов. Специално за феновете, екипът на „ Тази заран “ ще наблюдава и тържествените празнувания в Деня на храбростта и българската войска на 6 май, с продължен ефир до обедната емисия на bTV Новините.

Сутрините на празничната седмица не престават с „ Деси и другари “ в „ Преди обед “. От понеделник до петък, в отсъствието на Сашо Кадиев, обичаната водеща ще си партнира с разнообразни ТВ джентълмени, измежду които духовитите Николаос Цитиридис и Дани Петканов. На Възкресение в понеделник феновете ще се насладят на огромната Цветана Манева и проф. Андрей Пантев – за смисъла на живота и за любовта. И още през седмицата: какъв е животът на водещия на „ Тази заран “ Златимир Йочев, когато не носи непоколебим костюм, по какъв начин актрисата Мария Статулова живее със стотици жаби, за какво един английски университет сътвори курс по благополучие и направи ли той студентите по-доволни от живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР