Цяла година 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални

...
Цяла година 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални
Коментари Харесай

A1 предлага достъпни 5G смартфони и планове Unlimited с 50% отстъпка

Цяла година 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и неограничени мегабайти – това предлага A1 на новите си клиенти, избрали проектите Unlimited. До края на 2022 година те ще имат и цялостен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома за гигабитови скорости на събаряне на информация.

Освен това потребителите ще могат да употребяват разнообразни платформи с премиум видео, спортно, музикално или осведомително наличие.

Мобилното преживяване сигурно е по-качествено с нов 5G смарт телефон. До края на ноември телекомът предлага на промоционална цена за два от известните модели на Samsung – Galaxy A23 5G и Galaxy A13 5G.

Samsung Galaxy A23 5G дава на мобилните фотографи 50-мегапикселова съществена камера с оптична стабилизация и AI усъвършенствания, както и ултраширокоъгълен модул, макрообектив и датчик за дълбочина. Снимките и Full HD видеата се съхраняват на 64 GB или 128 GB вградена памет (в взаимозависимост от версията), а разглеждането им става на огромния 6,6-инчов FHD+ екран с периодичност на освежаване до 120 херца.

Цената му е 9,50 лева на месец с проект Unlimited Ultra за 64 GB вид и 11,50 лева на месец със същия проект за двойно повече памет.

Samsung Galaxy A13 5G е още по-достъпен модел, който прави качествени фотоси и не позволява компромис с продуктивността при всекидневните задания. Той е на цена от 2,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra. И двата модела идват с автентично бързо зарядно.

С новите оферти на A1 изборът на уместно устройство и подобаващ тарифен проект стават още по-лесни и налични.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР