Цветомир Панагюрски е Директор Маркетинг и продажби в застрахователна компания

...
Цветомир Панагюрски е Директор Маркетинг и продажби в застрахователна компания
Коментари Харесай

През лятото е важно да обърнем внимание на застраховки Имущество и Каско

Цветомир Панагюрски е Директор " Маркетинг и продажби " в застрахователна компания и повече от пет години управлява млад екип от експерти. Успехите са налице и процентът на задоволените клиенти пораства.

Уважаеми господин Панагюрски, макар дъждовния месец юни въпреки всичко сме на прага на летните отпуски. Какво бихте посъветвали хората, които ще заминат на почивка?

Ще употребявам определението Ви за " дъждовният месец юни ", с цел да подсетя притежателите на парцели, че заплахата от наводнения, даже през летния интервал остава висока. Поради епизодичните, само че мощни летни стихии съществува сериозна заплаха от наводнение на парцели, протичане на покриви, наводнение на приземни пространства и изби, градини, увреда на селскостопанска продукция и други.

Традиционно летните месеци са свързани с вписване на повече обири от домовете. Апелирам преди да подхващат по-дълго пътешестване, хората да сключат, пожар и естествени бедствия и сигурност за дома. Смятам, че читателите Ви са задоволително уверени в изгодата от сходни застраховки и би било ненужно да го обяснявам в елементи.

Тук естествено следва въпросът и за автомобила - обичан превоз на всяко българско семейство?

Интензивният трафик към българското черноморие, ремонтите на част от пътната инфраструктура, несъобразената скорост и още доста аргументи водят до повишение на риска от ПТП и увреждане на автомобила. Всички знаем, че застраховката гражданска отговорност на автомобилистите е наложителна за всяко МПС записано на територията на България. Застрахователят по ГОА (Гражданска отговорност на автомобилистите) покрива отговорността на застрахования лидер за породените вреди и увреждания на трети лица. Затова избирам да насочим вниманието към " " - застраховката, която покрива вреди по автомобила от пожар и детонация, естествени бедствия, повреда на съоръжения, вреди при ПТП, вреди, нанесени на МПС по време на престой, вреди при паркирано положение, злоумишлени дейности на трети лица и не на последно място точно Каското е застраховка, която покрива кражба на МПС.

От всичко казано от Вас до тук, следва, че рационалните консуматори, ще проявят отговорност към себе си и имуществото си и ще обезпечат една спокойна отмора и сигурност на дома си.

Надявам се, думите ми да подействат като катализатор за сходни решения, потвърдено ефикасни и работещи. Затова, през летните месеци, ние в ДаллБогг изготвяме график за спомагателни наряди, тъй като опитът ни демонстрира, че клиентите се обаждат за съвещания, предложения и сключването на застрахователни полици се удвоява.

Добре, за какво да изберат тъкмо Вас? Има ли нещо, което ви отличава от всички останали на пазара?

Защото ние сме надеждни, атрактивни, дейни и умни. ДаллБогг е най-динамично разрастващата се компания, с бърза разпродажба на вреди и гъвкави решения. Индивидуалният метод е обезпечен, а за мен е значимо да съм в час с пулса на пазара. Затова всекидневно приказвам с клиентите ни. Така мога да проследявам с изключение на качеството на предлаганите от нас услуги и да отвръщам бързо с решения на комплицирани проблеми. Целта ни е да бъдем адаптивни към динамичността на застрахователния пазар.

Нещо повече, преди по-малко от 10 дни КФН издаде лиценз на ДаллБогг за в допълнение наложително пенсионно обезпечаване.

Според статистиката на Комисията за финансов контрол (КФН) за 2020 година ДаллБогг бележи сериозен растеж в продажбите на застраховки като ти ги усилва с над 40% на годишна база. Ние сме на 3-то място по премиен доход от наложителната застраховка ГОА, а към края на същата година сме на 6-то място от 24 компании измежду водещите застрахователи в България.

Позволете ми да благодаря на всички хора в екипа на компанията, които с професионализма и ежедневните си старания способстват за сполучливото развиване и одобряване на ДаллБогг като желан осигурителен сътрудник.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР