Цветна неделя с-20% за всички сватбени и абитуриентски тоалети (Черен петък)

...
Цветна неделя с-20% за всички сватбени и абитуриентски тоалети. Английският
Коментари Харесай

Цветна неделя с-20% за всички сватбени и абитуриентски тоалети.

Английският хит в сватбените и официалните тоалети вече е в България.

Колекция 2022 на световноизвестната марка „Хадаса“ вече е налична в България и то на промо цени. Само тази неделя 28 ноември 2021 можете да запазите или закупите своят сватбен тоалет, при 20% намаление от реалната цена. За Вас ще се погрижат експертите на „Сватбен център Варна“ – с идеи, предложения и съвети.

Роклите на „Хадаса“ се отличават с изискана дантела, изящна линия извайваща извивките на тялото, която разкрива най-хубавото във всяка жена – независимо от височина, форма и килограми, както и разбира се дамите могат да изберат своята рокля от различни, уникални модели. Всяка жена мечтае да бъде красива и изящна и всички погледи на сватбата да показват възхищение. За това ще се погрижат експертите на „Сватбен център Варна“.

А до всяка една изящна и изискана дама трябва да е придружена от стилно облечен младоженец. В „Сватбен център Варна“ са помислили и за това. Всичко за господата от А до Я. Всеки един детайл – от папийонката, колана и чорапите до най-подходящата линя на официален костюм. Богат избор, изискан стил и удобство.

Сватбеният център предлага тоалети във всички актуални цветове за 2022 година. Абитуриентите могат да заложат на модерното маслено зелено или тоалети в цветове пудра. Ако се чудите кой ще е цветът на 2022 година – това е Цветът орхидея. Той е ярък плътен лилав цвят, с нюанси от сивкаво лилаво през лилаво-розово до силно червеникаво лилаво. Името на цвета е регистрирано за първи път през 1915 г.

28 ноември 2021 г. е денят на отстъпката! Всеки бъдещ абитуриент или абитуриентка може да закупи или запази своят мечтан тоалет на промо цена! Цветна неделя с-20% за всички сватбени и абитуриентски тоалети!

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР