Цвети Пиронкова прави бебето тенисист още отсега. Малкият Александър е

...
Цвети Пиронкова прави бебето тенисист още отсега. Малкият Александър е
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова прави бебето тенисист

Цвети Пиронкова прави бебето тенисист още занапред. Малкият Александър е разпален по тенис ракетите и несъмнено върви по стъпките на надарената си майка.

Цвети показа фотография с малчугана, който към този момент е на 9 месеца и с интерес преглежда ракетите й. „ Хей мамо, къде си ми оставила ракетата?!” Нашият дребен господин още от в този момент демонстрира интерес към спорта и не чака втора покана, когато види сака ми с ракетите. Той занапред открива придвижването и е значимо да се усеща удобно, до момента в който го прави.”, написа тя в обществените мрежи, цитира Телеграф.

Тенис звездата споделя, че кръвта вода не става, а любовта на спорта не е единствено в нейните гени. Малкият Алекс е наследил спортни гени и по линия на татко си Михаил Мирчев, който беше футболист за Локомотив.

Покрай майчинството Цвети няма доста време за кариерата си и играе главно за наслаждение или тренира във фитнеса. Тя обаче намира време за бизнеса на семейството—спортния клуб Пиронкова, който те построяват от години.

Както и за личната си фешън линия Pironetic, която пусна на пазара предишния месец след 2 години подготовка.

Другият огромен план също се развива сполучливо. „ Вече имаме построени кортове. Имаме 9 корта с три настилки—червени, хард корт и изкуствена трева. В момента чакаме акт 16 и ще отворим официално”, споделя по този мотив 31-годишната Пиронкова, която признава, че откогато е родила, не е напускала България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР