Цветелина Петрова има своите дивиденти от това, че направи семейство

...
Цветелина Петрова има своите дивиденти от това, че направи семейство
Коментари Харесай

Без сърце! Криско към жена си: Няма да ти дам пари, чисти там!

Цветелина Петрова има своите дивиденти от това, че направи семейство с Кристиян Талев. Има две деца от него и не се постанова да работи. Отношението към нея обаче не е на равнище.

Тъй като Криско носи всички пари в фамилния бюджет, той дефинира какво ще се случва у дома. Цвети не стопира да чисти, тъй като имала уплаха към нечистотия, а рапърът не я облекчава ни минимум.

Криско е милионер, защото жилището, в което живее с Цвети и децата им, коства 2 млн. лева Това обаче не му пречи да се стиска за чистачка. Рапърът оставял жена си да чисти интензивно от заран до вечер, вместо да наеме външен човек, който да прави това против възнаграждение.

Макар да е милионер, на рапъра му се носи славата на доста свидлив човек. Той не обичал да дава пари за неща, които могат да минат гратис. Затова оставял Цвети да чисти като луда и по едно и също време с това да се грижи за две дребни деца.

През това време Криско изкарвал огромните пари, само че не е загадка, че хората като него изкарват пари, забавлявайки се. Той изпълнявал няколко песни в някой клуб и след това сядал и се запивал с другари.

Всичко това се случва, откакто Цвети пожертва кариерата си поради него и направи доста взаимни отстъпки. Тя се отхвърли да бъде стюардеса, с цел да бъде непрекъснато до Криско. Освен това се отхвърли да емигрира, както възнамеряваше преди да се запознае с рапъра.

Егоизмът на габровеца обаче не му разрешава да види, че тази жена не заслужава сходно патриархално отношение. Освен всичко друго тя е и доста по-красива от него.

Криско обаче бил на мнение, че като е маниачка на тематика непорочност, да си чисти сама. Според него той не бил задължен да дава непотребни пари за уплахите на жена си.

Цветелина се оприличавала на Монк от едноименния американски сериал. Тя прекарвала в часове с прахосмукачка и метла в ръка, а мъжът до нея не желае да си мръдне пръста, с цел да я улесни най-малко малко.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР