Цветът орхидея е ярък плътен лилав цвят. Той включва нюансите

...
Цветът орхидея е ярък плътен лилав цвят. Той включва нюансите
Коментари Харесай

Цвят на 2022 година - орхидея

Цветът орхидея е ослепителен компактен виолетов цвят. Той включва нюансите от сивкаво лилаво през лилаво-розово до мощно червеникаво лилаво. Името на цвета е записано за първи път през 1915 година

Цветът орхидея е разгласен за цвят на 2022 година от компанията за прогнозиране на трендовете WGSN и експерта по цветове Coloro. Цветът най-добре се разказва като ослепителен розов нюанс с лилави нюанси.

 Цвят на 2022 година - орхидея
Снимка: Tadashi Shoji пролет-лято 2021 © Catwalkpictures.com
„ Орхидеята е натоварен, хиперреалистичен и подтикващ, което го прави цвят, който се откроява както в цифрова, по този начин и в действителна среда “, показват институтите в известието на уеб страницата на WGSN. „ Цветът е задоволително еластичен, с цел да се употребява през разнообразни сезони и континенти. (...) Пурпурният цвят е цвят, който предава чувство за позитивизъм и бягство от действителността. "
 Цвят на 2022 година - орхидея
Снимка: Leonard Paris есен-зима 2019 © Catwalkpictures.com
При избора на цветовете на наклонността за Пролет/Лято 2022, WGSN споделя, че е комбинирал „ желанието за прохлада “ „ с нуждата от загадъчност “. Розовите и оранжевите тонове обезпечават „ неспокойствие и оптимизъм “. От друга страна, зелените, сините и жълтите тонове „ дават утешение и компактност “. Орхидеята е най-важният цвят за Пролет/Лято 2022, отбелязва изданието, и затова е определен за цвят на годината.
 Цвят на 2022 година - орхидея
Снимки: Roberto Cavalli пролет-лято 2019 © Catwalkpictures.com

 Цвят на 2022 година - орхидея
Снимки: Laura Biagotti пролет-лято 2021 + Batsheva есен-зима 2021 © Catwalkpictures.com
Този цвят ще се хареса както на мъжете, по този начин и на дамите, споделя WGSN, и ще бъде изключително употребен от младия консуматор. Институтът предвижда, че цветът ще се среща в модата, банските костюми, интериорния дизайн и продуктите за хубост.
За ентусиазъм: Забелязахме пурпурния цвят като тренд в сбирките за Есен/Зима 2021 на Chanel (вижте гащеризона от туид и комплекта с ръкави с пайети и минижуп), Dries van Noten, Batsheva и Laura Biagiotti.

 Цвят на 2022 година - орхидея
Снимки: Laura Biagiotti пролет-лято 2021 © Catwalkpictures.com

Цветът орхидея присъстваше и в сбирката Пролет/Лято 2021 на италианската фешън дизайнерка Лаура Биаджоти, а точно в тоалетите ѝ с десен на точки и с плетената връхна дреха (подобна на вълнена дамска жилетка).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР