Цветанка Андреева, политолог, фейсбукНидерландия има своите вътрешно-политически причини да спъва

...
Цветанка Андреева, политолог, фейсбукНидерландия има своите вътрешно-политически причини да спъва
Коментари Харесай

Нидерландия има своите вътрешно-политически причини да спъва България за Шенген, но Радев няма политическата и дипломатическа сила да се противопостави на аргументите ѝ


Цветанка Андреева, политолог, фейсбук

Нидерландия има своите вътрешно-политически аргументи да спъва България за Шенген, само че Радев няма политическата и дипломатическа мощ да се опълчи на причините ѝ

Недоверие, е основната дума за недопускането ни в Шенген.

Радев и неговата власт – инженерингова и служебна, не се употребяват с доверието на Европа, още от първия му мандат.

Недоверие, че властта не се оправя с мигрантския поток. Радев не можа да реализира положителни съседски връзки с Турция. Нещо повече, с цел да завоюва втория мандат на Радев, Бойко Рашков и останалият му антураж непосредствено нападнаха Турция, че работи против „ достойния български военачалник “ /по думите на Мая Манолова/.

Радев, който в действителност ръководи страната, няма никакъв дипломатически потенциал да овладее мигрантските потоци, посредством взаимна работа с Турция.

Има съмнение и в тактиките за сигурност на Радев.

Той чертаеше бърза, няколкодневна победа на Путин в Украйна и настояваше пред Европейски Съюз да го поканим в България за водене на договаряния за мир.

Недоверие към съюзническите ни задължения – години наред Радев е юрист на Путин пред Европейски Съюз и лобист на съветския военно-промишлен комплекс в България.

Всички негови политически издънки работеха и работят против евроатлантическата принадлежност на България. От Янев, който се кълнеше че няма да допусне съюзнически сили на наша територия и ходеше на митинги против НАТО / а в този момент се готви да ни е премиер/, до Асен Василев който обществено се възпротиви против придобиването на F 16 и персонално лобираше за съветските пари на „ Джем Корп “.

И когато Радев твърди, че е обучаван в Съединени американски щати, дано да не не помни, че към този момент се знае, че всяка хибридна интервенция на Кремъл стартира маскирана, като прозападна.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР