Цветан Цветанов ще учреди политическа партия на 27 август и

...
Цветан Цветанов ще учреди политическа партия на 27 август и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов прогнозира 500 000 гласа - и за себе си, и за ГЕРБ

Цветан Цветанов ще учреди политическа партия на 27 август и е решен да взе участие на идващите избори. В студиото на БиТиВи той огласи името на политическия му план - " Републиканци за България " и го нарежда в център-дясно.

Бившият заместник-председател на ръководещата партия предвижда, че новият му политически план ще получи 500 000 гласа на идващите парламентарни избори, тъкмо толкоз предвижда Цветанов и за ГЕРБ. Той направи спогодба и че някогашната му политическа партия може да реализира и по-голям отлив, в случай че продължава да се държи по този метод.

Новата политическа партия се вижда като част от Европейската национална партия, само че това, че ще бъдат там с групировката на Бойко Борисов, не значи, че може да се приказва за непосредственост сред тях, изясни Цветанов и уточни като вероятно вероятни сътрудници " Демократична България ". Цветанов изясни, че двете политически сили са близки в настояването си за господство на закона и правосъдна промяна. Цветанов си остави и малка врата за договаряния с други обединения, само че на " кардинална основа ". Също такава би трябвало да има и при едно съдружно ръководство, в което няма нищо неприятно, стига да има изясненост и бистрота.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР