Цветан Цветанов е присъствал заедно със съпругата си на сватбата

...
Цветан Цветанов е присъствал заедно със съпругата си на сватбата
Коментари Харесай

Цветанов се похвали с голямата сватба!

Цветан Цветанов е участвал дружно със брачната половинка си на сватбата на евродепутата от ГЕРБ Андрей Новаков. За това се похвали зам.-председателят на ГЕРБ в своя профил във фейсбук, като разгласява фотоси и написа пожелания за младоженците. " След 8 години неотлъчно другарство, евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков се ожени за красивата си другарка Таня. За мен беше наслаждение, дружно
със брачната половинка ми Деси, да поздравим младоженците и да бъдем част от прелестното им празненство.

Радостен съм, че Андрей и Таня не престават традицията на младежите в ГЕРБ, които подхващат една толкоз значима стъпка в своя живот като брака. Андрей и Таня последваха щастливия образец на Калин и Мария, Севи и Делян, Моника и Цецо, Осман и Ами и доста други. Още един път им поисквам дълъг фамилен живот, изпълнен с доста здраве и благополучие ", написа Цветан Цветанов.

Както БЛИЦ заяви, кметът на Благоевград Атанас Камбитов бракосъчета щастливата двойка. Той пожела на младото семейство здраве, любов, да се поддържат, да вършат взаимни отстъпки и да градят дружно общото бъдеще. Венчавката се състоя в благоевградския храм „ Въведение Богородично “ и бе осъществена от отец Андон Шавулев. На сватбата им участваха кметът на Перник доктор Вяра Церовска и заместникът й Денислав Захариев.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР