ЦСКА стана поредният български отбор, който бе ощетен от съдиите

...
ЦСКА стана поредният български отбор, който бе ощетен от съдиите
Коментари Харесай

Голямата секира се стовари и върху ЦСКА! Дали им пука на Касай и на машиниста на влака

ЦСКА стана следващият български тим, който бе ощетен от съдиите по време на мач от Европа. Преди това от реферите си изпатиха Левски и Лудогорец.
Този път хърватският арбитър Дуйе Струкан не отсъди чиста дузпа за ЦСКА за явна игра с ръка в наказателното поле на футболист на Базел. По този метод лиши "червените " от възможен втори гол и обезпечаване на удобна преднина преди очертаващия се доста тежък реванш в Швейцария.

Целта не е да прикриваме минусите на българските тимове, като се вторачваме в съдийството. Не може обаче да си затваряме очите и с лека ръка да се помиряваме с неправдата.

Така, както вършат ръководителят на Семеен кодекс на БФС Виктор Касай и неговият заместител Коце Гергинов. Заместник на книга, тъй като може и той да е ватман на влака. Знае ли човек какво се случва във всичката тази неразбория.

Много е чудно дали изобщо на двамата им пука, че реферите вършат всичко допустимо българските тимове да не просперират в Европа. Може пък и да не са разбрали, тъй като не гледат мачовете.

Нали сякаш Касай бе нает поради името и престижа си. За следващ път стана ясно, че назначението му не води до нищо положително. Какво направи до този миг? Изготви ли отчет, извади ли множеството неточности на реферите, с цел да запознае УЕФА? С какво се е подобрило съдийството в България?

Няма и по какъв начин да се усъвършенства. Как да стане като Касай се е отдал на отдалечената работа. Конферентни връзки и диалози до погнуса. Дотам се е стигнало, че при сходни диалози част от българските рефери се включват от заведения и кафета. Познайте какъв брой го слушат и дали му обръщат внимание? Колко мача онлайн гледа Касай? Може би първоначално го направи няколко пъти, с цел да остави положително усещане и от този момент не сме го виждали.

Стои безразличен и гледа сеир. Тлъстата заплата обаче несъмнено си я взима постоянно...

С досегашната си работа Касай ясно сподели, че не е от изгода на българския футбол?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР