ЦСКА-София стартира преговори за задържане на крилото Рафаел Енрике и

...
ЦСКА-София стартира преговори за задържане на крилото Рафаел Енрике и
Коментари Харесай

Агентът на Енрике е в София за преговори с ЦСКА-София

ЦСКА-София започва договаряния за задържане на крилото Рафаел Енрике и през идващия сезон, написа “Тема Спорт”. Агентът на играча е дошъл в София по-рано през тази седмица и е имал диалози с клубното управление. Преговорите вървят добре и се обрисува контрактът на Енрике да бъде продължен. Самият футболист е изразил кардинално предпочитание да продължи кариерата си в тима. Все още обаче се уотчнява под каква форма ще стане това.

Енрике е чартърен до края на сезона от бразилския Атлетико Минейро. Единият вид е той да бъде преотстъпен и за идващия шампионат. ЦСКА-София има и алтернатива за откупуването му, само че трансферната сума на Енрике е много висока. По персоналните условия на играча няма основни разминавания, тъй че това не е спънка в договарянията.

Развитие се чака до края на сезона, като сътрудникът на футболиста ще има още срещи с управлението, предстоят и диалози сред “червените” и Атлетико Минейро.

Енрике бе първото лятно попълнение на “Армията”, като се причисли към тима на 17 юни. Бразилецът пропусна много мачове през есента поради две травми. През тази година обаче той навлезе във форма и се отличава с изявите си.

Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Берое 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР