ЦСКА-София спечели с 3:0 срещу втородивизионния Септември (Симитли) в последната

...
ЦСКА-София спечели с 3:0 срещу втородивизионния Септември (Симитли) в последната
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" си тръгва от Турция с нова победа

" ЦСКА-София " завоюва с 3:0 против втородивизионния " Септември " (Симитли) в последната си контрола от лагера в Турция. Това бе втора победа за столичния отбор от общо три мача. За отбелязване е, че в нито един от тях " ЦСКА-София " не допусна гол. В предходните си инспекции отборът завоюва с 4:0 против дублиращия отбор на локалния " Аланияспор " и приключи 0:0 с полския първокласен " Стал " (Миелец).

В 39-ата мин. Юнус Санкаре откри резултата след асистенция на Брадли Мазику, а останалите две попадения вкара след почивката 17-годишният Мартин Смоленски - в 66-ата и 84-ата мин.

" Доминирахме изцяло. Имахме много положения, комбинирахме с топка. Видях всичко, което желаех да видя. Момчетата се оправиха добре, няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Причината да не вкараме повече голове е, че през вчерашния ден направихме две тренировки. Важното е, че нямаме контузени. Доволен съм от Мартин Смоленски. И на тренировки демонстрира хубави неща, триумфът му не е инцидентен. България има млади качествени играчи, би трябвало да се работи с тях. Бучков изигра доста добър мач, Смоленски даваше спомагателен подтик. Надявам се, че и в шампионата ще му давам късмет. Всичко, което желаех до този миг, е налице. Планирах всеки състезател да изиграе 3 мача по едно полувреме - това се случи. Щастливи сме и отиваме на идната фаза от подготовката, която ще бъде по-интензивна. Ще вършим други неща, ще мислим тактиката, пресата. Имаме си проект, тъй че към този момент сме създали качествено всичко, което мислихме да създадем. Все повече играчи схващат това, което им споделям. Ще стигнем до триумфа. Играчите го одобряват положително. Най-трудното за треньора е да вкара в главите на играчите своята философия ", разяснява след мача Акрапович пред " Диема спорт ". 

Утре " ЦСКА-София " се връща в България, като ще довърши въз основата си остатъка от зимната подготовка. Тимът ще възобнови тренировки след 2 дни отмора, като в заниманията ще се включат Джероум Синклеър и Жул Кейта. Първият се приготвяше в София поради антиепидемичните правила в Турция, защото е английски гражданин и трябваше да премине 10-дневна карантина. Кейта пък бе изискал позволение да се прибере до Гвинея поради фамилни проблеми. Предвидени са още четири контроли - против " Струмска популярност " на 25 януари, " Пирин " (Бл) на 29 януари, " Ботев " (Вр) на 2 февруари и " Локомотив " (Сф) на 5 или 6 февруари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР