ЦСКА-София ще стартира евроучастието си това лято на “Българска армия”.

...
ЦСКА-София ще стартира евроучастието си това лято на “Българска армия”.
Коментари Харесай

ЦСКА-София започва в Европа на Армията

ЦСКА-София ще започва евроучастието си това лято на “Българска армия”. Стадионът има опция да приема срещи от 1-ия и 2-ия кръг на интернационалните шампионати, само че ако доближат идващите етапи, алените ще употребяват “Васил Левски”.

Клубът е допустимо да има ревизия от УЕФА в края на месец май, която дефинитивно да се произнесе дали може да семейства на “Армията” в първите мачове от евроучастието си. През предходната година централата изпрати свои хора на стадиона в Борисовата градина и те откриха, че оборудването няма проблеми да приема срещи от 1-ви и 2-ри кръг. Сега обстановката надали ще се промени, като в най-лошия случай ЦСКА-София ще би трябвало да реализира дребни поправки по стадиона.

Армейците са на път да вземат участие в Лига Европа, защото купата към този момент наподобява мираж. В същото време алените са недостижими на второто място – имат 16 точки задатък пред Берое, а до края на сезона могат да се разиграят единствено 15 пункта в оставащите 5 мача.

Жребият за Лига Европа е на 19 юни, а първите мачове от първия кръг са на 12 юли. ЦСКА-София, както и всички останали български клубове без Лудогорец ще играе с националния коефициент, който е 3.825. Това е разследване от новата скица на УЕФА, която влиза в действие от този сезон и която планува всички клубове, които нямат коефициент, по-висок от националния, да играят точно с него.

Така ЦСКА-София ще е подложен единствено в 1-ия кръг от евротурнирите. От втория кръг отборът е непоставен и още в тази фаза дебнат солидни противници в Лига Европа от ранга на Фейенорд. Сред поставените във 2-ри кръг обаче има и по-приемливи съперници.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР