ЦСКА-София се похвали, че феновете на клуба са събрали близо ...

ЦСКА-София се похвали, че феновете на клуба са събрали близо

Феновете на ЦСКА-София събраха почти 370 000 лв. за седмица

ЦСКА-София се похвали, че почитателите на клуба са събрали близо 370 000 лева. за седмица в акцията за набиране на средства поради изгубено дело за дължими пари.

Преди броени дни Абритражният състезателен съд (КАС) в Лозана дефинитивно разпореди носителят на Купата на България да заплати близо 600 000 евро на някогашния футболист на ЦСКА Юнес Бенжелюн. Като също тъй и призна ЦСКА-София за състезателен правоприемник на банкрутиралия клуб (това попада в обясненията на КАС за доказания иск на защитника).

Бенжелюн не изигра и един мач за " алените ", само че той, а и други играчи и мениджъри от срока на " Титанс Апелативен съд " в Борисовата градина, съумяха да " смъкнат няколко кожи " на ЦСКА-София - договорите не са спазени от страна тогавашните управленци на " Българска войска ".

КАС не зачете претенцията на юристите, наети от Гриша Ганчев, за вземане предвид с процедурата по неплатежоспособност. Синдикът към този момент бе определил суми на Бенжелюн и компания - много по-малки.

Всичко това подтикна почитателите на ЦСКА-София да подемат акция за набиране на средства.
Клубът оповестява следното:
" Почти 370 000 лева. подариха последователите на ЦСКА в първата седмица на акцията, която бе проведена по тяхна самодейност след неоправдателното решение на КАС и ФИФА по делото Бенжелюн.

5380 почитатели са превели тъкмо 368 250 лева., като спомагателни суми не престават да постъпват в сметката на 31-кратните шампиони и сега.

Дарения се превеждат от съвсем всяка точка на планетата, което за следващ път демонстрира, че любовта към ЦСКА не познава граници и наши сънародници на хиляди километри от Борисовата градина не престават живо да се вълнуват от ориста на четирите свещени букви. "

Отново е оповестена и банковата сметка.

Източник: clubz.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg