ЦСКА-София подсили защитата си с нидерландския бранител Мено Кох. Високият

...
ЦСКА-София подсили защитата си с нидерландския бранител Мено Кох. Високият
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА-София привлече защитник от Нидерландия

ЦСКА-София укрепи отбраната си с нидерландския защитник Мено Кох. Високият 195 см. защитник бе притеглен от елита на Белгия, където защитаваше цветовете на локалния Апелативен съд Еупен.

Кох бе набелязан за трансфер още през лятото на предходната година, само че тогава клубът му отхвърли да го продаде. През декември двете страни възобновиха договарянията и в този момент те бяха финализирани от изпълнителния шеф Пламен Марков и оперативния щаб на " алените ".

Новото попълнение мина сполучливо медицински прегледи през днешния ден и ще се включи в следобедното занятие на отбора. Мено Кох е роден на 2 юли 1994 година и е артикул на школата на ПСВ Аиндховен, с които подписва дълготраен професионален контракт. С " филипсите " печели купата и суперкупата на страната през 2016 година, само че главно се изявява в дублиращия отбор, където демонстрира удивителна ефикасност, отбелязваики 17 гола.
Кариерата му в страната на лалетата продължава в и НАК Бреда, с които записва 61 мача и 3 попадения в Ередивизие. През последната година и половина футболистът бе част от Апелативен съд Еупен. С белгииския си отбор Кох изигра 40 дуела в първа дивизия, вкарваики 3 гола, като нерядко носеше и капитанската лента.

Снимка: cska.bg
efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Лудогорец 15:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР