ЦСКА-София подписа с офанзивния халф Стефано Белтраме, който идва от

...
ЦСКА-София подписа с офанзивния халф Стефано Белтраме, който идва от
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" подписа с футболист на "Ювентус"

" ЦСКА-София " подписа с офанзивния халф Стефано Белтраме, който идва от " Ювентус ", заяви клубният уебсайт. През есенния полусезон футболистът, който на 8 февруари ще навърши 27 година, игра в Б тима на гранда от Торино.

Днес Белтраме е минал сполучливо медицинските прегледи и е подписал персоналния си контракт с клуба. Утре той ще се причисли към подготовката на " ЦСКА-София " на лагера в Марбея (Исп).

От българския клуб не споделят цената, за която са откупили спортните права на италианеца, само че съгласно авторитетния уебсайт transfermarkt.com цената му е 500 000 евро.

Стефано Белтраме е младеж на " Новара ". През 2011 година е притеглен в Академията на " Ювентус " и с младежката групировка печели купата и няколко други трофея.

Треньорът на мъжкия тим на " Юве " Антонио Конте го притегля в състава, в който са Буфон, Пирло, Погба, Анелка... През сезон 2012/13 той дебютира в Серия А и става първенец на Италия.

Белтраме има 20 мача и 7 гола за юношеските и юношески национални тимове на Италия.

" Ювентус " го преотстъпва поредно на " Бари ", " Модена ", " Про Верчели " и " Порденоне ". След това халфът играе в Холандия за " Ден Бош " и " Го Ахед Ийгълс " и за три години записва общо 100 мача с 22 гола и 17 асистенции.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР