ЦСКА - София официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството

...
ЦСКА - София официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството
Коментари Харесай

ЦСКА - София привлече норвежеца Тобиас Хайнц

 Efbet Article Horizontal 1180X300
ЦСКА - София публично притегли норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на „ алените “ реализира сделка за правата на 24-годишния гений с шведския първенец Хекен, чиято благосъстоятелност е футболистът.

Халфът направи съществено усещане с изявите си през предишния сезон с екипа на норвежкия Сарпсборг, където бе предан чартърен. Той приключи шампионата на Норвегия като трети голмайстор с 15 попадения, към които добави четири асистенции.

Той дойде в София в сряда вечер, а през днешния ден мина сполучливо медицински прегледи и подписа персоналния си договор с 31-кратните първенци на България. Трансферната сума остава конфиденциална сред страните. Тобиас Хайнц може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател.

Последният му дуел бе при гостуването на Сарпсборг на Розенборг на 13 ноември, когато Хайнц откри резултата, а отборът му завоюва с 3:2. Последният му тим Сарпсборг е имал алтернатива да откупи правата на полузащитника след края на неговия наем, само че той е отказал " историческо " предложение от клуба, защото е желал да играе в чужбина.

 

Вижте още настоящи спортни вести:

Чикаго - Бруклин 121:112: " Биковете " прекъснаха победната серия на Нетс  

Бруклин загуби за пръв път след 12 следващи победи. Тимът отстъпи със 112:121 на Чикаго и по този метод беше комплициран завършек на най-дългата серия от триумфи от началото на сезона в НБА на Съединени американски щати и Канада. Кевин Дюрант вкара 44 точки, а Кайри Ървинг добави 25, само че те не стигнаха на Нетс да се избави от провалянето в Юнайтед Сентър. ДеМар ДеРозан и Патрик Уилямс вкараха по 22 за Булс, Никола Вучевич приключи с " дабъл-дабъл " от 21 точки и 13 битки. Бруклин изостана решаващо в средата на последната четвърт, когато  Дюрант седна на пейката, а Чикаго дръпна със 106:95 след серия от 8-0. До края домакините резервираха контрола и реализираха значима победа, след която обаче салдото им остава негативен – 17 успеха-21 провали.

Бруклин е с 25 победи -13 загуби и продължава борбата за върха на Изток с Бостън Милуоки и Кливланд.

 

Джокович - Алис 7:6 (3), 7:6 (5): Сърбинът оцеля против французин след два тайбрека

Новак Джокович се класира за 1/4-финалите на тенис шампионата в Аделаида, Австралия след сложна победа със 7-6(3) 7-6(5) против  Куентин Алис. Ноле позволи закъснение от 2-5 в първия сет, само че даже и в тази позиция той съумя да откри пътя към триумфа. Французинът сервираше за сета при 5-3, само че Джокович подвигна равнището и това докара до четири следващи непредизвикани неточности от 26-годишния Алис. След пробива на 0, някогашният №1 държеше контрола до края. В тайбрека той дръпна с 5:0 и елементарно го завоюва. Следващата част беше без пробиви, като в десетия гейм носителят на 21 трофеи от Големия шлем пропиля два мачбола, само че след това  направи минибрейк за 6:5 и по-късно затвори дуела.

Успехът му подсигурява четвъртфинал против Денис Шаповалов. Сърбинът преследва втора купа в Аделаида след тази от 2007 година Успех в идващия стадий на шампионата може да му обезпечи полуфинал против Даниил Медведев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР