ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) завършиха 0:0 в най-интересния мач от

...
ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) завършиха 0:0 в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Локо спира ЦСКА за титлата

ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) приключиха 0:0 в най-интересния мач от 20-ия кръг на елитното ни футболно състезание. Двата тима изиграха оспорван мач, изпълнен с доста експанзия и единоборства, само че с малко футболни достолепия. Равенството понижи възможностите на " алените " за купа. 

Първото полувреме бе скучно, без положения  и нито един удар в границите на двете порти. Малко по-интересно бе второто полувреме, в което и двата тима имаха своите шансове да стигнат до успеха.

Най-добрата обстановка бе за Локомотив. В 66-а минута Георги Минчев проби от ляво и подаде на капитана Димитър Илиев, който с прехвърлящ удар прати топката в гредата. Последваха две положения за ЦСКА, само че Жорди Кайседо не съумя да откри рамката. В 70-а минута Юга смъкна с глава към Кайседо, който стреля добре, само че над вратата. Малко по-късно  еквадорецът опита ножичен удар, само че още веднъж в навън.   

Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович изпуснаха точки за втори следващ мач, откакто преди седмица изгубиха от Лудогорец. " Червените " не означиха гол и в двата мача, а преднината на Лудогорец на върха в класирането може да стане 8 точки при триумф в утрешното посещение на Берое. Нулевото реми остави ЦСКА София на второто място с 40 точки, а Локомотив (Пловдив) е трети с точка по-малко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР