ЦСКА-София и Локомотив (Пд) завършиха 0:0 в мач от 20-и

...
ЦСКА-София и Локомотив (Пд) завършиха 0:0 в мач от 20-и
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" и "Локо" играха за "Лудогорец"

" ЦСКА-София " и " Локомотив " (Пд) приключиха 0:0 в мач от 20-и кръг на Ефбет лига и по този метод дадоха опция на първенеца " Лудогорец " да усили още повече задатъка си пред тях в . Утре " Лудогорец " гостува на " Берое " и при победа ще е към този момент на 8 точки пред стоичния отбор и на 9 пред пловдивския.

Мачът на стадион " Българска войска " довечера имаше и спомагателен заряд, защото треньорът на домакините Бруно Акрапович в края на предходната година напусна " Локо " (Пд) и отиде в столицата. 

" ЦСКА-София " имаше превес през първото полувреме, като пропусна няколко положителни благоприятни условия за гол - на Тиаго Родригес в 7-ата мин., на Жоди Кайседо в 13-ата и на Тибо Вион в 45-ата. 

След почивката столичният отбор продължи да бъде по-активен. Но пък в средата на II част Димитър Илиев за малко да означи за пловдивчани, обаче прати топката в лявия дирек на вратата. Най-чистата обстановка ца " ЦСКА-София " пристигна в 70-ата мин., когато Енрике Рафаел мина през няколко играчи на " Локомотив " и центрира отляво към Амос Юга, който пък подаде с глава на Кайседо в наказателното поле, само че шутът на последния прати топката над напречната греда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР