ЦСКА сложи край на първата част от своята зимна подготовка

...
ЦСКА сложи край на първата част от своята зимна подготовка
Коментари Харесай

Пробите станаха практика на Армията“

ЦСКА постави завършек на първата част от своята зимна подготовка с контрола против полския Стал Миелец.

В нея присъединяване взеха двама футболисти, които нямат контракт с ЦСКА, а участват на лагера на армейците в Турция за да впечатлят треньора Стойчо Младенов и да си заслужат оставане за непрекъснато на " Армията ". Във втори следващ зимен интервал алените пробват шанса си с футболисти на проби, като това очевидно се трансформира в процедура, отбелязва " Тема спорт ".
 Нидерландската колония на „ Армията “ може да се усили
Нидерландската колония на „ Армията “ може да се усили

Ако Мохамед Осман подпише

Ситуацията бе друга в първите няколко години от ръководството на Гриша Ганчев в Борисовата градина, когато играчите обличаха аления екип чак откакто са подписали дълготраен контракт.

Тя обаче се промени с идването на Бруно Акрапович, който към този момент имаше сполучлив опит с играчите на проби от интервала си в Локомотив Пловдив. Още в първите му седмици отпред на отбора къс и несполучлив тест интервал изкара някогашният нападател на Шериф Тираспол Анатоле Абанг. В началото на предходната година пък съвсем по едно и също време в Панчарево дойдоха ганайците Иса Худа и Бисмарк Чарлс, който е единственият до момента, заслужил си непрекъснат контракт.

В момента за това се борят двама футболисти, намиращи се на радикално разнообразни стадии в кариерата си. 18-годишният африкански ляв бек Алексис Коли към момента си проправя път към професионалния футбол. В същото време израсналият в Нидерландия 28-годишен сириец Мохамед Осман търси вярното място за себе си. Бившият състезател на Витес и Хераклес, който има на сметката си 67 мача и 5 гола в Ередивизие, напусна Спарта Ротердам след 13 участия в елита през есента поради огромната конкуренция в отбора.

В идващите дни той ще опита да потвърди на Стойчо Младенов, че заслужава освен контракт, само че и титулярно място на " Армията ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР