ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2019/2020. Цените

...
ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2019/2020. Цените
Коментари Харесай

ЦСКА пусна абонаментните карти за новия сезон, цените са от 85 до 2000 лева

ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2019/2020. Цените са от 85 лв. до 2000. Ето какво написа в уеб страницата на клуба:
 Откривателят на Роналдо стартира чистка в школата на ЦСКА
" Армейци,

абонаментните карти за сезон 2019/20 година към този момент са в продажба. Привържениците ще могат да си ги закупят от офиса на администрацията на " Армията " всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа, като пластиките ще се издават на място. За секторите " В " и " Г " карти ще се продават и онлайн в уеб страницата на нашия сътрудник БестТикетс.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 175 лв.

- Сектор В - 115 лв.

- Сектор Г - 85 лв.

- ВИП ложа - 2000 лв.

- Паркомясто - 400 лв.

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на " Армията " и Националния стадион в Първа лига и шампионата за Купата на България.

Картодържателите ще имат непокътнато място и 10% отстъпка от билетите на всички домашен мачове в Лига Европа.

Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти следващ сезон, ще получат 10% отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те би трябвало да дават картите от последните три сезона в администрацията.

Продължава продажбата на фамилни карти за бранш " В ". При засвидетелствуване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на фамилията за бранш " В " ще би трябвало да бъдат платени единствено 50% от цената на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават единствено на място в администрацията.



Хора с неработоспособност над 49% получават 20% отстъпка от билета за всяко едно домакинство на тима във всички шампионати. За потреблението на отстъпката се дава решение на ТЕЛК.

Всеки месец картодържателите ще вземат участие в специфични томболи на нашият общоприет спонсор А1 с доста и разнообразни награди ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР