ЦСКА публикува признателна декларация към Димитър Бербатов, след като нападателят

...
ЦСКА публикува признателна декларация към Димитър Бербатов, след като нападателят
Коментари Харесай

ЦСКА: Благодарим ти, Димитър Бербатов!

ЦСКА разгласява признателна декларация към Димитър Бербатов, откакто нападателят разгласи публично на 19-и септември своя завършек на футболната кариера. В уеб страницата на „ червените” обрисуват Берба като един от „ най-изящните футболисти, раждали се в миналото в България”.

Ето и цялото изказване на ЦСКА, което го публикуваме без редакторска интервенция:

Армейци,

един от най-изящните футболисти, раждали се в миналото в България - Димитър Бербатов, приключи дейната си спортна кариера. Той беше част от ЦСКА от 1999 до 2001 година и записа 49 мача за армейците, в които означи 26 гола. От "Армията " Бербатов стартира звездния си път. След ЦСКА, той игра в Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако, ПАОК и Керала Бластърс.

Нападателят завоюва един път Купата на България, два пъти Английската висша лига, два пъти Купата на Лигата и по веднъж Къмюнити шийлд и Световното клубно състезание. През сезон 2010/11 Бербатов стана голмайстор на Висшата лига, откакто означи 20 гола през акцията.

Голмайсторът е рекордьор по вкарани голове за националния тим на България - 48. Седем пъти е избиран за футболист на годината на България.

Благодарим на Димитър Бербатов за невероятните страсти, които ни носеше години наред с магичните си отигравания и голове и му желаем да продължи да твори със същата лекост и отвън терена!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР