ЦСКА представи официално фотоалбума "70 години ЦСКА". Луксозното 360-странично издание

...
ЦСКА представи официално фотоалбума "70 години ЦСКА". Луксозното 360-странично издание
Коментари Харесай

Представиха юбилейния фотоалбум 70 години ЦСКА

ЦСКА показа публично фотоалбума "70 години ЦСКА ". Луксозното 360-странично издание е първото, събрало неповторими снимки, текстове и илюстрирани статистики с най-великите мигове, персони и достижения в летописа на алените от София - както във футбола, по този начин и в останалите близо 30 спорта, развивани в ЦСКА.

Авторите Тодор Шабански, Бончук Андонов и Боян Бойчев показаха фотоалбума на конференция на стадион "Българска войска ".

"Всеки последовател може да се гордее с този фотоалбум. Ние открихме нови и нови доказателства за какво ЦСКА е популярен клуб и на национално, и на интернационално равнище. ЦСКА е дал 1/3 от олимпийските първенци на България. ЦСКА сравнен даже с огромни народи може да бъде горделив с класирането на олимпиади. Този фотоалбум е историята на ЦСКА, а бъдещето са всички, които носят екипа на клуба сега. В книгата има специфична глава единствено за първите донесли огромни дебютни триумфи за България в международния спорт. Специална глава е отдадена и на храма на триумфите на ЦСКА - музея на стадион "Българска войска ".Това е и запазване на историческата снимка, която би трябвало да има всеки един клуб.Идеята ни бе да дадем всичко най-значимо за историята на клуба ", споделиха създателите.

Някои от олимпийските първенци на България също участваха на събитието.

"Радвам се доста, че ЦСКА е една голяма марка и аз не съм изневерила на нея. Да бъдем горди, че това съществува. Нядавам се, че напук на всички ЦСКА ще просъществува и ще бъде на върха ", съобщи Таня Богомилова, а Валентин Йорданов добави:

"ЦСКА е един популярен клуб и би трябвало всички да се гордеят с него, тъй като ЦСКА е част от историята на българския спорт. " Легендарният треньор Димитър Пенев разяснява: "Поздравявам издателите на тази книга. Желая на всички наши спортове триумф. Видяхте, че ЦСКА подвигна глава. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР