ЦСКА празнува своя 74-и рожден ден. Ръководството на клуба излезе

...
ЦСКА празнува своя 74-и рожден ден. Ръководството на клуба излезе
Коментари Харесай

ЦСКА отбеляза 74 години от създаването си

ЦСКА чества своя 74-и рожден ден. Ръководството на клуба излезе със особено послание на формалния клубен уебсайт. „ Червените “ си пожелаха още хубави мигове с най-успешния български клуб.

От основаването си през 1948 година те печелят шампионската купа на България за рекордните 31 пъти, печелят 21 пъти Купата на България по футбол и доближават три пъти до полуфиналите в шампионата за Купата на европейските първенци (КЕШ), който е предходник на сегашната Шампионска лига.

Доскорошният управител Стойчо Стоилов към този момент работи по лятната селекция на " алените ". Той е бил на лов за нови играчи в Южна Америка.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОБРЪЩЕНИЕТО НА ЦСКА
Скъпи армейци,

Днес ЦСКА чества 74-ата годишнина от основаването си. 74 години, в които свещените четири букви не стопират да палят сърцата ни, да ни карат да се радваме и да плачем, да чакаме с боязън всеки идващ мач, с насладата и разочарованието, които ни носят. Защото сме горди почитатели на ЦСКА! А любовта към ЦСКА е по-силна от всяка една компликация. И всеки изстрадан успех е по-сладък и по-ценен.

Историята на ЦСКА е цялостна с триумфи, само че последователите постоянно са били неразделно до клуба и при най-големите наслади, и в най-тежките моменти. Времето е отредило на нашия обичан тим постоянно да има водеща роля освен в българския спорт, само че и на интернационалната сцена. Редица велики състезатели, треньори и ръководители са оставили имената си със златни букви през миналите 74 години.

Но най-вече са имената на тези, които не стопират да поддържат любимците си - на стадиона, пред тв приемниците - от Айтос до Чикаго и от Козлодуй до Рио де Жанейро. Благодарение на нашите почитатели ЦСКА живее в целия свят и е не просто обществен феномен - това е откровена и чиста обич, която минава през граници и континенти!

От основаването си през 1948 година до в този момент нашият популярен клуб е обогатил витрините на клубния Музей на спортната популярност с рекордните 31 шампионски трофеи и 21 национални купи, гордеем се с 3 полуфинала в Европа и безчет незабравими футболни вечери, които са ни донесли моменти на наслада, горделивост и великолепие.

Вярваме, че още доста хубави мигове предстоят пред всички нас, които сме свързани с най-успешния български клуб. Честит рожден ден на нашата спортна обич!

Честит празник на всички последователи!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР