ЦСКА побърка от футбол шампиона, хегемона, извънземния отбор (и така

...
ЦСКА побърка от футбол шампиона, хегемона, извънземния отбор (и така
Коментари Харесай

2:2 за ЦСКА, 3:0 за червената публика

ЦСКА побърка от футбол първенеца, хегемона, извънземния тим (и по този начин нататък) Лудогорец на стадион " Българска войска ". Не е единствено мое мнение, на множеството сътрудници и експерти е. И на почитателите на " алените ". Които, знаем добре, са най-взискателните в България. Те са удовлетворени. От играта, желанието за победа, от духа и мъжеството на момчетата на Стамен Белчев. Има за какво . ЦСКА изигра най-силния си мач от началото на шампионата и трябваше да победи. Заслужаваше да победи. Беше доста близо, само че още веднъж не се случи. Няма да пиша за прокоби, коментарът не е за Левски... Липса на шанс ли е, друго ли, 31-кратният първенец по този начин и не може да стигне до победа против Лудогорец в мач за състезание на собствен терен.
 Снимка 497035
Източник:

Всъщност, този път беше и липса на шанс (гредата на Йомов и няколко чисти положения за гол, при едното Али Соу заби топката в земята от няколко метра, а трябваше да опъне мрежата), само че и до болежка позната история - едва съдийство . Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов след мача изиска две дузпи. И да не са две, първата против Жул Кейта е за предоставяне . Има ли хора, които с ръка на сърце могат да кажат, че няма да я свирят в противоположната обстановка на " Лудогорец Арена "? Козмин Моци бутна в тил набралия огромна скорост Кейта . С оглед физиката на двамата и скоростта на Жул, даже леко допиране ще го извади от равновесие. Дузпа имаше, само че кой да я даде?! Ако няма, за какво не видяхме жълт картон за симулация на Кейта? Не е единствено дузпата. Георги Кабаков побърка всички на трибуните (с доста дребни изключения) и с други свои отсъждания и НЕ отсъждания. Лудогорец показва груба игра против ЦСКА, на моменти граничеща с грубост. Но, даже 1948 дни след мача да приказват и стачкуват от управлението и щаба на " алените ", даже 1948 заявления да подадат, надали ще има изгода . Остава " армейците " да се оплачат на арменския поп. Това е ситуацията - " тука е по този начин ". Дали с Борислав Михайлов отпред, дали с тези ръководители на БФС или с други. ВАР ще вкарват... И? Нали отново основният рефер взема крайното решение. И цяла България да види, и ВАР да покаже, съдията отново може да реши на някои да се подмаже. Решението е едно - рефери от чужбина, най-малко за огромните дербита.
 Снимка 497036
Източник:

Отварям лека скоба за почитателите на Левски . Много са удовлетворени - в обществените мрежи и форумите. Че Кабаков не дал дузпа за " едното ЦСКА " . В събота пеят на един дилетант в елита " нямате нищо общо с ЦСКА ", в неделя вечер това... Ще пристигна мачът им с Лудогорец. Да забележим след него какво ще приказват. ЦСКА в профил техния призрачен сън БАТЕ. ЦСКА надигра тотално Лудогорец. Тежка седмица за " сините ". Като изключим успеха им над дилетант в елита. Какво им остава, с изключение на да се радват на Кабаков, да завъртят вятърната мелница за тирета и АД-та, да си подреден нови морални соарета. И да изпаднат в транс от следващия искрено дебелашки клип на любимеца им Валери Божинов , този път по адрес на " чорбарите ". Които, нали, сякаш не съществуват. Ще продължим да слушаме и четем за футбола-шампанско на Левски, за братята Цоневи, майстори на спорта, като че ли братя Лаудруп. Справили се с Етър и тима на Красимир Балъков. И по този начин, до момента в който продължат успехите. За да минем по-късно на новите драми сред Отровното трио, както сътрудниците от " Тема Спорт " нарекоха Сираков, Папазов и Колев, и част от почитателите.
 Снимка 497050
Източник:

Да, ЦСКА направи отличен мач против Лудогорец! " Ментетата " в действителност сложиха в дребния си джоб " извънземните " от Разград. " Армейците " мачкаха на терена с футбол, а " орлите " стигнаха до два гола след дребното си нападения към вратата на Густаво Бусато. Той пък е " ментето ", което избавя дузпа след дузпа с внушаемост и вълшебства, съгласно някои. Късметлия, дори простуда не можел да хване...

ЦСКА пропусна доста чисти положения. Естествено, че има какво да усъвършенства в играта си. Стамен Белчев е треньорът за " алените " и той ще успее. А какво да кажем за физическата подготовка на " армейците "? Колко дуели от началото на сезона бяха извоювани с мощен напън и голове в края? Нали помните какъв спринт направиха Тиаго и Кери при втория гол против БАТЕ? Сякаш не беше продължението на мача, а първите минути. Да, бяха се появили като запаси, само че пък Тиаго, с съществена роля при попадението, се завърна от лечение на травма. Заслугата е на Кирил Динчев. Който си прави работата съвършено. Отбелязах това в един мой коментар и преди година, след триумфа над Осиек с дузпи в Хърватия. Сега в ЦСКА наподобяват още по-добре кондиционно, има надграждане и от тази значима позиция. Така че, това тъждество е с усет на победа. Това 2:2 е за ЦСКА. Ако тимът демонстрира такава игра във всеки мач и съдиите отсъждат това, което виждат, ще се постави завършек на чакането на 32-ата купа. Което наподобява като цяла безкрайност.
 Снимка 497053
Източник:

А резултатът за почитателите на " алените " е 3:0 . Реалният е повече и от 5, но те са си класици, та поради това дано е 3:0. Те обичат мощно, а мощта им няма граници. Няма да спра да дублирам, че футболът е за хората. Ако си без сериозна фенска маса, не си нищо повече от фирмен клуб. Не единствено Сектор " Г ", всеки един от хората, които пристигнаха на стадиона да поддържат ЦСКА, заслужава почитание и овации. А, като стана въпрос за агитката, тя впечатли даже един от футболистите на Лудогорец , който не беше в групата за мача и гледаше от VIP ложата. Момчето потегли да прави клип с телефона си по време на хореографията. Преводачката на клуба му я обясни и той на момента спря. Обърка се, реагира импулсивно. Това е футболът, страст е, а почитателите са в основата.
 Снимка 497054
Източник:

Това е и ЦСКА, по този начин би трябвало да играе най-успелият български клуб . Дори и не постоянно да не побеждава, даже и ощетен. Понякога такива мачове се помнят повече и от успехите. Да, с нотка мъка, само че се помнят. Седмицата на ЦСКА беше добра . Бъдещето наподобява ярко . Но, както сподели и Белчев - без подценяване на нито един мач и работа ден след ден. За да продължи да се надгражда.
 ЦСКА и Лудогорец не се победиха - 2:2
ЦСКА надигра Лудогорец, само че още веднъж не победи, Кабаков удари дълго рамо на гостите

" Червените " побъркаха разградчани от футбол на " Армията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР