ЦСКА отстрани Лудогорец за , след като в полуфинален мач-реванш

...
ЦСКА отстрани Лудогорец за , след като в полуфинален мач-реванш
Коментари Харесай

ЦСКА надви Лудогорец и отново е на финал за Купата на България

ЦСКА в профил Лудогорец за, откакто в полуфинален мач-реванш завоюва с 2:1 на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград. Първата среща на „ Българска войска “ в столицата приключи при тъждество 1:1. 
" Армейците " започнаха срещата по най-хубавия вероятен метод, като откриха резултата още в третата минута с гол на Енрике Рафаел. В края на първата част гостите нанесоха и втория си удар в мача, откакто Георги Йомов съумя да се разпише. През втората част " орлите " пробваха да притиснат своя противник, само че не и да го пречупят. 20-ина минути преди края Лудогорец върна едно попадение посредством резервата Елвис Ману, само че до края домакините не откриха сили за цялостен поврат.
 ЦСКА изпусна Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България ЦСКА изпусна Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България
ЦСКА и Лудогорец приключиха наедно 1:1 в първи полуфинален мач сред двата тима за Купата на България. Така интригата остава напълно з...
Така ЦСКА стигна до финала в шампионата за Купата на България за втора поредна година, откакто загуби миналогодишния спор за трофея от Локомотив Пловдив след осъществяване на дузпи. За последно „ алените “, които са 20-кратни първенци в шампионата, победиха през 2016, когато надиграха Монтана с 1:0.
Съперник на ЦСКА във финала ще бъде дебютантът в тази фаза Арда, който в профил през вчерашния ден Славия след общ резултат 1:0. Спорът за трофея е на 19 май на Националния стадион „ Васил Левски “.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР