ЦСКА отстъпи с 0:1 на Зоря (Луганск) в мач от

...
ЦСКА отстъпи с 0:1 на Зоря (Луганск) в мач от
Коментари Харесай

Слаб рефер и ялови нападатели провалиха ЦСКА-София срещу Зор...

ЦСКА отстъпи с 0:1 на Зоря (Луганск) в мач от третия кръг на група " С " в шампионата Лига на конференциите, игран на Националния стадион " Васил Левски ".

Началото на мача бе чудесно и още в 6-ата минута Яник Вилдсхут пропусна златен късмет да открие резултата - Кайседо изведе нидерландеца в наказателното поле, само че той като по знамение не съумя да преодолее вратаря на гостите и завоюва единствено корнер.

Малко по-късно пък Кери подаде доста добре към Кайседо, само че ъгълът пред нападателя стана прекомерно дребен и още веднъж не съумя да открие резултата.

Атаките на ЦСКА продължиха и Йомов на два пъти и Кайседо все не успяваха да вкарат по този начин значимия първи гол.

В 39-ата минута Кери центрира от фаул, Томас Лам засече с глава, само че ударът бе неакуратен. Минута преди края на първото полувреме пък извеждащ пас на Кери към Йомов още веднъж не докара до гол.

След почивката един от най-активните на терена - Греъм Кери, се контузи и бе сменен наложително, като на негово място се появи Федерико Варела.

В 64-ата минута обаче най-неочаквано гостите от Зоря поведоха след красиво попадение на Аллаху Сайядманеш, който прониза Густаво Бусато с удар отляво по диагонала.

На терена се появиха Тибо Вион и Йоан Баи на местата на Жеферсон и Йоан Баи, малко по-късно Йомов отстъпи мястото си на Кръстев. В 84-ата минута футболистите на Стойчо Младенов желаеха дузпа на три пъти за игра с ръка и нарушаване против Баи, само че реферът остана безгласен.

В продължението на срещата пък резервата Тибо Вион получи пряк червен картон за нарушаване против противник. До края нямаше повече попадения и по този начин " армейците " отстъпиха с 0:1 пред украинския Зоря (Луганск)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР