ЦСКА най-накрая успя да договори втори футболист. Армейците подписаха с

...
ЦСКА най-накрая успя да договори втори футболист. Армейците подписаха с
Коментари Харесай

ЦСКА привлече играч на Ювентус

ЦСКА най-сетне съумя да контракти втори футболист. " Армейците " подписаха с офанзивния халф Стефано Белтраме от Ювентус. Ето какво написа на формалния уебсайт на " алените ":

" Армейци,

ЦСКА завърши прехвърлянето на офанзивния халф Стефано Белтраме от Ювентус. Ръководството на армейците се разбра с бианконерите да откупи спортните права на плеймейкъра, който през есента бе част от " Б " тима на торинския гранд. Футболистът мина сполучливо медицински прегледи и подписа своя персонален контракт с клуба. Във вторник той ще се причисли към подготовката на новите си съотборници в Марбея.
 Снимка 463702
Източник:

Стефано Белтраме е младеж на Новара, роден на 8 февруари 1993г. През 2011 година е притеглен в Академията на Ювентус, където оказва помощ на младежката групировка да завоюва купата и няколко други трофея. Потенциалът и изявите му са видяни от наставника на мъжете Антонио Конте, който го взима в представителния тим. Белтраме става част от звезден отбор, в който личат имената на Буфон, Пирло, Погба и Анелка и доста други известни футболисти. През сезон 2012/13 той съумява да дебютира в Серия А и да завоюва купата в Италия.
 ЦСКА пуска Тони Уот без пари
ЦСКА пуска Тони Уот без пари

" Червените " споделили на нападателя да си търси нов тим

В този интервал записва 20 срещи и 7 попадения за юношеските и юношески обединения на родината си. След това бианконерите го преотстъпват поредно на Бари, Модена, Про Верчели и Проденоне. Следват мощно показване на холандска земя с екипите на Ден Бош и Го Ахед Ийгълс, където за три години изиграва близо 100 мача, записвайки 22 гола и 17 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР