ЦСКА направи два бързи трансфера в навечерието на затварянето на

...
ЦСКА направи два бързи трансфера в навечерието на затварянето на
Коментари Харесай

ЦСКА ще опитва до последно за още двама нови

ЦСКА направи два бързи прехвърлянето в навечерието на затварянето на трансферния прозорец в множеството европейски страни. В огромните шампионати той завърши, а у нас е до вечерта на 6 септември.

" Армейците " привлякоха хърватския полузащитник Карло Мухар и младия нападател на Славия Калоян Кръстев.

Въпреки това управлението на ЦСКА води дейни договаряния с още няколко футболисти безусловно до самия завършек на трансферното лято късно нощес, написа " Тема спорт ".

" Червените " имат интерес към още играчи от родния шампионат, както и към футболисти от чужбина.
 Калоян Кръстев: Една фантазия се сбъдна! От дете подкрепях ЦСКА на трибуните!
Калоян Кръстев: Една фантазия се сбъдна! От дете подкрепях ЦСКА на трибуните!

" Благодаря на Славия "

Целта е на " Българска войска " да бъдат привлечени най-малко още двама играчи, като предпочитаните постове, за които се търсят състезатели, са краен бранител и крило.

Бившият състезателен шеф на клуба Кристиано Джарета, който сега извършва тези функционалности в Уотфорд, за втори следващ сезон предложи двама футболисти на " стършелите ", които да дойдат чартърен на " Армията ".

Миналото лято в последния ден от трансферния прозорец в Борисовата градина акостираха офанзивните футболисти Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър.

Вчера италианецът е офертирал на българските си сътрудници десния бек Марк Наваро и плеймейкъра Домингош Киня, които се оказаха ненужни в британския първокласен клуб.

26-годишният испански защитник бе платен от Еспаньол за 2 милиона евро през 2018-а, а предходната акция прекара чартърен в Леганес. Киня пък е на 21 години и е някогашен младежки национал на Португалия.

ЦСКА би трябвало да завърши селекцията си до на следващия ден вечер, когато е крайният период да бъдат картотекирани нови играчи за груповата фаза на Лигата на конференциите.
 Лам е ударът в селекцията на ЦСКА
Лам е ударът в селекцията на ЦСКА

Владее чудесно топката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР