ЦСКА (Москва) завърши 2:2 с Арсенал в реванш от четвъртфиналите

...
ЦСКА (Москва) завърши 2:2 с Арсенал в реванш от четвъртфиналите
Коментари Харесай

Арсенал потрепери срещу ЦСКА Москва, но се класира

ЦСКА (Москва) приключи 2:2 с Арсенал в реванш от четвъртфиналите в шампионата Лига Европа. Така „ артилеристите “ се класираха за полуфиналите с общ резултат 6:3, откакто бяха спечелили с 4:1 в първата среща. Българският национал Георги Миланов влезе в игра за домакините в 79-ата минута на мястото на Чалов.

След внимателни начални минути и редки удари към двете порти в 38-ата домакините направиха насилствена промяна, като Витиньо влезе на мястото на Дзагоев. Само минута по-късно ЦСКА поведе, откакто първо Чех избави удар с глава на Набабкин, само че по-късно Фьодор Чалов от близко направи добавка за 1:0. До края на полувремето Витиньо, Бистрович и Набабкин направиха пропуски, написа "Блиц ".

През втората част Набабкин (50) удвои задатъка на домакините, откакто преди този момент Чех бе избил удар на Головин от далечна отдалеченост. Три минути по-късно Чех избави след осъществяване на директен свободен удар от Головин. В 57-ата минута Елнени от гостите прати топката в мрежата, само че голът не бе приет поради засада.

Последваха пропуски на Косчиелни от гостите и Игнашевич от „ армейците “, с цел да се стигне до гола на Дани Уелбек (75), който успокои „ топчиите “ след двойно подаване с Мохамед Елнени.

В 79-ата минута Георги Миланов се появи в игра за домакините на мястото на Фьодор Чалов, само че не промени с нещо играта на съветския отбор. В добавеното време първо Акинфеев избави удар на Уелбек, само че по-късно Аарън Рамзи (90+2) оформи крайния резултат след пас на Елнени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР