ЦСКА излезе с позиция по случай фенските прояви преди мача

...
ЦСКА излезе с позиция по случай фенските прояви преди мача
Коментари Харесай

ЦСКА към феновете: Да не рушим градения с десетилетия имидж и харизма на величие

ЦСКА излезе с позиция по случай фенските прояви преди мача с Ботев (Пловдив). От клуба приканиха да не се унищожава " градения с десетилетия имидж и харизма на великолепие ", написа Топспорт.

Както ФАКТИ към този момент заяви, преди мача последователите пробваха да блокират пътя на футболистите към съблекалнята и ги замеряха с бутилки с вода и банани.

Ето какво написаха от клуба:

" Клубът ни схваща разочарованието и недоволството на всички, които обичат тима, само че за жалост не можаха да бъдат зарадвани с добра игра и трофей на финала. Осъзнаваме, че с неубедителното си показване в този мач, както и през пролетния полусезон, отборът е огромният дебитор на публиката.

Приемаме градивната и градивна рецензия към играчи, треньори и управление. Всички наши почитатели имат цялостното право да търсят развиване и да изискват смяна, да подлагат на критика градивно и да оферират решения. Но метод, който унищожава имиджа на клуба и може да докара до тежки последствия в интернационален проект, имаме вяра, не е верният. Т

ова не е пътят да потвърдим, че сме европейски клуб, към чието израстване се стремим и ще предприемем незабавни ограничения да реализираме. Категорично не одобряваме да се стига до крайности и ексцесии, да се заплашват и нападат футболистите на расова основа, да се чупи и поврежда имущество на стадиона, да се саботира провеждането на дуела с Ботев и всевъзможни други прояви в прорез с естественото държание.

Гневът, яростта и омразата сигурно няма да доведат до позитивни неща за нашия клуб, изключително когато страстите, а не разсъдъка надвиват. ЦСКА постоянно е бил лицето на клубния ни футбол пред Европа и света. Нека не разрушаваме тези градени с десетилетия имидж и харизма на великолепие ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР