ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реваншот втория квалификационен кръг в

ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реваншот втория квалификационен кръг в ...

Лиепая - сериозният тест за европейските амбиции на ЦСКА


ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реваншот втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Срещата в Латвия е от 17:00 часа.

Първият двубой на "Българска армия" завърши при резултат 0:0, което доведе до сериозно напрежение след последния съдийски сигнал.

Дни по-късно, начело на "червените" застана Стойчо Младенов, който днес ще изведе отборът за първи път при петото си завръщане.

Специалистът обяви, че не познава на 100% отбора и ще трябва да се запознава в движение с играчите. Той няма да може да разчита наМено Кох, Бисмарк Чарлс, Митко Митков, Федерико Варела, които са с контузии. До последно ще се преценява състоянието на Валентин Антов, който получи тежък удар в окото в първия двубой.
Стойчо, удари така по масата, че да кънти дълго!
Стойчо, удари така по масата, че да кънти дълго!

"Армейци", време е за мъже!

Очаква се Младенов да не направи драстични промени по състава за днешната среща. Почти сигурно той ще заложи на любимата си схема 4-2-3-1, като Бусато ще бъде на вратата, а пред него в отбрана ще действат Турицов, Матей, Антов и Мазику.

Жеферсон и Юга ще да дефанзивните халфове, а Чатакович ще действа като плеймейкър. Кери и Вилдсхут ще започнат на двете крила, а в атака ще бъде Кайседо.

Източник: topsport.bg