ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реванш от втория квалификационен кръг

...
ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реванш от втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

Лиепая - сериозният тест за европейските амбиции на ЦСКА

ЦСКА гостува на Лиепая в мач-реванш от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Срещата в Латвия е от 17:00 часа.

Първият дуел на " Българска войска " приключи при резултат 0:0, което докара до съществено напрежение след последния съдийски сигнал.

Дни по-късно, отпред на " алените " застана Стойчо Младенов, който през днешния ден ще изведе тимът за първи път при петото си завръщане.

Специалистът разгласи, че не познава на 100% тима и ще би трябвало да се среща в придвижване с играчите. Той няма да може да разчита на Мено Кох, Бисмарк Чарлс, Митко Митков, Федерико Варела, които са с травми. До последно ще се преценя положението на Валентин Антов, който получи тежък удар в окото в първия дуел.
 Стойчо, удари по този начин по масата, че да кънти дълго!
Стойчо, удари по този начин по масата, че да кънти дълго!

" Армейци ", време е за мъже!

Очаква се Младенов да не направи фрапантни промени по състава за днешната среща. Почти несъмнено той ще заложи на обичаната си скица 4-2-3-1, като Бусато ще бъде на вратата, а пред него в защита ще работят Турицов, Матей, Антов и Мазику.

Жеферсон и Юга ще да отбранителните халфове, а Чатакович ще работи като плеймейкър. Кери и Вилдсхут ще стартират на двете крила, а в офанзива ще бъде Кайседо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР