ЦСКА 1948 заплаши да напусне efbet Лига. От клуба са

...
ЦСКА 1948 заплаши да напусне efbet Лига. От клуба са
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 напуска efbet Лига?

ЦСКА 1948 заплаши да напусне efbet Лига. От клуба са недоволни от отношението на няколко комисии на БФС - съдийската, лицензионната и дисциплинарната. Ръководството е почнало да обмисля крайния ход, като разновидността е отборът да бъде разхлабен, откакто приключат есенните мачове.

В уеб страницата си ЦСКА 1948, който дебютира в елита предишния сезон, показва отвращение към съдията Димитър Димитров, който управлява мача с Ботев в Пловдив (1:3). " Червените " виждат " неприемливо тъпчене на разпоредбите и ощетяване ".

" Главният съдия Димитър Димитров отсъди несъществуваща дузпа в интерес на Ботев за конфликт отвън наказателното поле. Настояваме Димитров да поеме лична отговорност за неспособността (или нежеланието) да вземе вярното решение в тази обстановка. Същото важи и за Георги Иванов - рефера, виновен за ВАР ", написаха от ЦСКА 1948, като поздравяват противника за успеха и акцентират, че не целят да омаловажат триумфа на " канарите ".

" Настояваме двамата да бъдат извадени вечно от професионалния футбол, тъй като решенията им подриват доверието в съдийското занятие и обезсмислят труда на състезатели, ръководители и притежатели на професионалните футболни клубове в България. Ако не бъде понесена лична отговорност от нарушителите, то следва членовете на Съдийската комисия да понесат тази отговорност за отсъжданията на своите подопечни. Тенденциозното и очевидно неверно съдийство обаче пречи на този артикул да се развива. То отблъсква фенове, спонсори и рекламодатели, тъй като слага под въпрос съществуването на феърплей ", прибавят от клуба.

От ЦСКА 1948 споделят още, че идният конгрес на БФС " не е мотив за отсрочване на неуместни решения, а даже в противен случай - опция да бъде даден сигнал, че има предпочитание за смяна в ръководството на футболната игра ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР