ЦСКА 1948 осъществи първия си трансфер през зимната пауза. Клубът

...
ЦСКА 1948 осъществи първия си трансфер през зимната пауза. Клубът
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" взе доскорошен национал

" ЦСКА 1948 " реализира първия си трансфер през зимната пауза. Клубът контракти привличането на досегашния национал Даниел Младенов. 32-годишният нападател преди дни приключи контракта си с " Етър " и стана свободен сътрудник. За Младенов се считаше, че ще подпише с клуб в чужбина, само че той е предпочел офертата на амбициозния втородивизионен клуб.

Според Gong.bg " ЦСКА 1948 " ще търси още двама централни бранители, вътрешен халф и бек. В понеделник клубът се раздели с капитана Богомил Дяков, вратаря Емил Михайлов, халфовете Чавдар Ивайлов и Николай Кръстев, а нападателят Стивън Кирилов напусна по свое предпочитание.

Повечето от новите играчи също ще бъдат привлечени от елитната дивизия, както и Младенов. Идеята е да се усъвършенства конкуренцията в отбора. " Изчакахме края на сезона, направихме равносметка и се разбрахме с всички напуснали. Ще опитаме да надградим състава. За нас цел №1 е успех във Втора лига, с цел да влезем в елита. Това, че даваме приоритет на Втора лига, не значи, че няма да подходим съществено за купата. Ще се опитаме, само че вероятно елиминиране няма да го приемем като нещо значително ", съобщи изп. шеф на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР