ЦСКА 1948 и Ботев Враца завършиха наравно 1:1 в контролна

...
ЦСКА 1948 и Ботев Враца завършиха наравно 1:1 в контролна
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Ботев Враца си размениха късни голове в контрола

ЦСКА 1948 и Ботев Враца приключиха наедно 1:1 в контролна среща, играна на стадиона в комплекс " Царско село " в София. Двата тима направиха забавен мач, в който си поделиха надмощието в разнообразни интервали от мача. 

Заради задължения към националните тимове за Ботев не играха Мартин Атанасов, Мирослав Маринов и Меси Биатумусока. Заради травма не бе употребен и Луис Фелипе Соарес. ЦСКА 1948 пък бе без мъжките си национали Георги Русев, Радослав Кирилов и Даниел Наумов. 

Ботев беше по-активен в началните минути и Генадий Ганев трябваше да се намесва след удари на Браян Мендоса и Жан-Пиер да Силва. В края на първата част стражът на " алените " се намеси след удар с глава на Мартин Кавдански. 

ЦСКА 1948 поведе в 75-ата минута. Тогава Александър Аспарухов се възползва от недоразумение в отбраната на врачани и вкара за 1:0. В 85-ата минута вратарят на столичани отрази шут на Чавдар Ивайлов. 

Минута по-късно Ботев стигна до изравнителен гол. Венцислав Христов насочи удар от отдалеченост, който вратарят мазета, само че топката се озова в Даниел Генов, който оформи крайното 1:1. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР