Цеци Красимирова и мъжът й Майкъл Струмейтис живеят разделени заради

...
Цеци Красимирова и мъжът й Майкъл Струмейтис живеят разделени заради
Коментари Харесай

Цеци Красимирова разделена с мъжа си

Цеци Красимирова и мъжът й Майкъл Струмейтис живеят разграничени поради ковид, разбра HotArena.

Моделката се е изолирала дружно с щерка си Джудит в палата си в Барселона, който им бе платен преди години точно от милионера. Красимирова не си е показвала носа на открито от най-малко 20 дни, като не е ходила даже и до супермеркета, защото се е запасила с всички нужни артикули. Освен това в голямата си градина отглежда разнообразни зеленчуци - домати, краставици, броколи, има и лимонови дръвчета. Цеци не крие, че доста обича да се занимава с градинарство. 

Тя не употребява услугите и на готвачка, а сама подготвя храната си. Отдала се е също на спорт и на четене на книги. От големия й басейн се вижда имението на съседите й - Шакира и Жерар Пике. Моделката се надява скоро пандемията да отмине и през лятото да се прибере в България. Тя не се опасява от коорнавируса, защото от години се храни здравословно, натъртва на пресните плодове и зеленчуци и не пие никакви спомагателни витамини. 

Липсва й единствено мъжът й, с който не са се виждали от няколко месеца поради пандемията. Двамата бяха разграничени и на рождения му ден на 22 март. В момента Майкъл е в просторното си имение в Ел Ей, откъдето ръководи бизнес империята си с марихуана за медицински цели, написа Галерия. Там негов комшия е Орландо Блум. В местността са именията на Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери. Майкъл броил за палата 16 милиона $. 

Той е на няколко равнища и разполага с басейн, СПА център и всевъзможни екстри. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР