Церемонията по връчването на телевизионните награди "Еми" е поредната жертва

...
Церемонията по връчването на телевизионните награди "Еми" е поредната жертва
Коментари Харесай

Ще връчат наградите Еми онлайн - slava.bg

Церемонията по връчването на телевизионните награди "Еми " е следващата жертва на коронавирусната пандемия. Малко откакто бяха оповестени номинациите, от американската Академия за телевизионно изкуство и просвета оповестиха, че шоуто ще се организира онлайн, което значи, че някои звезди могат да се появят по пижами.

Според изданието Variety Джими Кимъл, който ще е водещ на онлайн церемонията на 20 септември, и продуцентите, са уведомили в писмен тип номинираните, че тази година няма да има обичайно събиране в Лос Анджелис поради ограничаващите ограничения поради пандемията.

"Както евентуално можете да отгатнете, тази година няма да желаеме от вас да дойдете в спектакъл "Майкрософт " в Лос Анджелис на 20 септември. Шоу ще има, само че ние ще дойдем при вас ", се показва в писмото.

В списанието се показва още, че продуцентите възнамеряват да снимат номинираните вкъщи или на друго място по техен избор.

"Ако се чудите какво да носите, неофициалната тематика на вечерта е да облечете каквото желаете. Ако желаете да бъдете публични, за нас ще е наслаждение. Но в случай че сте във Англия в три часа сутринта, евентуално ще изберете дизайнерска пижама и ще се снимате от леглото си ", се споделя още в писмото.

Съобщението не разкрива детайлности към онлайн формата на церемонията, която нормално се предава онлайн с аудитория от звезди.

Припомняме, че с най-вече номинации – цели 26, за тазгодишните награди "Еми ", е сериалът "Пазителите ".

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР