Церемонията по връчването на наградите на Гилдията филмовите актьори (SAG

...
Церемонията по връчването на наградите на Гилдията филмовите актьори (SAG
Коментари Харесай

Жертвите на Дженифър Анистън

Церемонията по връчването на премиите на Гилдията филмовите артисти (SAG Awards) тази година без подозрение ще бъде запомнена с подмолна среща на някогашните съпрузи - Брад Пит и Дженифър Анистън, за която се изписа и изговори доста през последните дни.
 Брад Пит, Дженифър Анистън, SAG Awards 2020 и моменти на непосредственост сред двамата
Брад Пит и Дженифър Анистън отново откраднаха шоуто

Любовта наслойка не хваща

Една от непрекъснатите тематики по време на всевъзможни сходни церемонии естествено са и тоалетите, които звездите избират да носят.

Дженифър Анистън, която завоюва премия в категорията " Най-добра актриса в трагичен сериал " за The Morning Show, още веднъж показва положителния си усет с прелестна бяла сатенена рокля на Dior.

Елегантното облекло, което следваше извивките на тялото ѝ, съумя да предизвика почитателите на актрисата, защото зърната ѝ ясно се обрисуваха върху сатена.
 Снимка 462810

Оказа се, че носенето на сходна рокля си е цяло предизвикателство - поради деликатността на материята, от която е ушита. Това показа самата Джен с две фотоси в профила си в Instagram. На едната се вижда по какъв начин актрисата съвсем е легнала на задната седалка на автомобил, с цел да не намачка роклята си.
 Снимка 462809

" Без гънки... По-трудно, в сравнение с наподобява ", написа Дженифър, като прецизира, че въпреки всичко сполучливо се е справила с тази задача.

На втората фотография пък виждаме по какъв начин актрисата е оставила роклята си във вана до повърхностно подхвърлени сандали на висок ток и извоюваната статуетка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на Яну 20, 2020 в 3:59 PST

" Някъде сред тези две фотоси моите сътрудници ми направиха подарък, който постоянно ще оценявам, и ми подариха нощ, която в никакъв случай няма да не помни. Благодаря ви! ", приключва поста си актрисата.
 Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и общата им фотография в Instagram
С кого обича да се забавлява Дженифър Анистън

Купон по женски
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР