Централното разузнавателно управление на САЩ обяви днес, че създава ново

...
Централното разузнавателно управление на САЩ обяви днес, че създава ново
Коментари Харесай

ЦРУ създаде ново звено

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати разгласи през днешния ден, че основава ново звено, което ще се концентрира само върху Китай и провокациите за националната сигурност, идващи от азиатската страна, съобщи Ройтерс.

В известието си Централно разузнавателно управление на САЩ назовава държавното управление на Китай „ най-важната опасност, пред която са изправени Съединени американски щати “, съобщи БНР.

Центърът „ Мисия Китай “ е образуван, „ с цел да отговори на световните провокации, създавани от Китайската национална република, които минават през всички области на задачата на организацията “, показва американската работа. Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс акцентира, че опасността идва от държавното управление на Китай, а не от китайския народ, като задачата на новото структурно звено е да сплоти работата на разследващата организация по Китай.

Центърът „ ще усили нашата групова работа по вай-важната геополитическа опасност за нас през XXI век - все по-неприятелско китайско държавно управление “, споделя Бърнс. Той прибавя, че Централно разузнавателно управление на САЩ ще продължи да се концентрира върху „ нападателната Русия, провокативната Северна Корея и враждебния Иран “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР