Централният защитник на Тотнъм Кристиан Ромеро няма да играе с

...
Централният защитник на Тотнъм Кристиан Ромеро няма да играе с
Коментари Харесай

Титуляр на Тотнъм пропуска мача с Уулвърхамптън

Централният бранител на Тотнъм Кристиан Ромеро няма да играе с Уулвърхамптън в идния мач от Премиър лийг. Мениджърът на " шпорите ” Антонио Конте съобщи през днешния ден, че Ромеро е контузен от дуела с Челси. Ако се положат оптимално старания, може и да бъде хвърлен на терена, решението на всички е да не бъде пожертван. Много британски вестници написаха, че той ще бъде отвън терена няколко седмици, само че Конте отхвърли това съмнение.

" За Кристиан мога да кажа, че той имаше дребен проблем в последните минути на мача с Челси. След края на срещата се обади болежка в аддукторите ”, изясни Конте обстановката с 24-годишния аржентински бранител.

" Направихме му прегледи. Самият футболист изиска да го включим в групата за мача с Уулвърхамптън, само че аз съм срещу. Има толкоз доста мачове до края на сезона, тъй че е неуместно да го рискуваме тъкмо в този момент. Поради тази причина и не в групата ”, съобщи още треньорът.

Полузащитникът Оливър Скип е покрай връщане на терена след възобновяване на строшен крайник, въпреки той към момента да прави само бегова работа.

" Надявам се на малко повече шанс за този футболист, тъй като от януари насам започнаха проблемите му и като че ли нямат край. Надявам се, че ще бъде във форма, когато пристигна сгъстеният календар с многото мачове ", добави Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР