Централният защитник на Хърватия Деян Ловрен не пропусна отново да

...
Централният защитник на Хърватия Деян Ловрен не пропусна отново да
Коментари Харесай

Ловрен продължи войната с Рамос и испанците, използвайки нецензурни реплики

Централният бранител на Хърватия Деян Ловрен не пропусна още веднъж да захапе капитана на Испания Серхио Рамос. Наскоро бранителят на Ливърпул, който постоянно е упрекван за грешките си, съобщи, че Рамос бърка повече от него, само че никой не обръща внимание на това, тъй като играе в Реал, а този тим печели своите мачове с 5:1 или 5:2. Ловрен добави, че Рафаел Варан е по-добър бранител от Рамос. Преди дуела сред Хърватия и Испания капитанът на Реал отговори, че няма да дава отговор на хора, които със своите изявления желаят просто да влязат в новините.

След снощната трагична победа с 3:2 Ловрен разгласява видео от съблекалнята на хърватите, в което още веднъж зачекна Рамос, въпреки и без да загатва името му. Играчът на Ливърпул направи жест за удар с лакът, хвалейки се, че " хубаво " е блъснал своя противник. След това Ловрен стана още по-краен.

" Ха-ха! 3:2. А ти си приказва, майсторе, на конференциите. Майстореее. Това са елементарни п**ки ", избухна Ловрен, който по-късно уточни флага на Хърватия на фланелката си и съобщи, че в този момент остава тимът му да победи Англия в последния мач.
Hahahah Lovren ljudino, da te nema, trebalo bi te izmislit!
pic.twitter.com/gjnu6AkOio
— Dav (@xDavorka_x) November 15, 2018 Лига на нациите 5 кръг, четвъртък 15 ноември  Хърватия 3:2краен резулат  Испания
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР