Централният защитник на Черно море Виктор Генов получи наградата за

...
Централният защитник на Черно море Виктор Генов получи наградата за
Коментари Харесай

Виктор Генев: Срещу силните играем доста успешно

Централният бранител на Черно море Виктор Генов получи премията за състезател на 23-ия кръг в Първа професионална лига на гала в Пресклуб България на Националния стадион "Васил Левски ". Бранителят бе избран за №1 на кръга с 8 гласа след гола, с който Черно море Победи Лудогорец с 1:0.

"Благодаря за премията, тя е за целия тим. Трябва да отбележа, че за попадението ми асистира Георги Илиев и по тази причина премията е и на половина за него ", сподели Генев.

Той разяснява и идния мач с Левски на следващия ден на стадион Георги Аспарухов - "Не бих споделил, че мачът ще е по-специален за мен. Има един интервал, когато играх в Левски, само че в този момент е значимо Черно море да вземе нещо. Няма какво да се потвърждавам. "

"Всеки мач играя на 100%, няма значение дали ще е против Левски, Лудогорец или ЦСКА. Виждате, че против мощните тимове играем сносно. Имаме тим, който е първокласен и може да победим всеки, изключително в домакинските мачове. В гостуванията би трябвало много да работим, само че за какво да не изненадаме Лудогорец в Разград в последния кръг ".

"Най-запомнящите мачове за мен през този сезон са тези, в които надиграхме и победихме - Лудогорец с 2:1 и ЦСКА с 2:0. Със сигурност не се опасяваме от никой, като победихме с добра игра водещите тимове. Имаме почит и почитание към всеки, само че не и боязън ", приключи Генев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР