Централна сцена: Главният изпълнителен директор на Opel Уве Хохгешурц представя новата Astra E-офанзива:

...
Централна сцена: Главният изпълнителен
директор на Opel Уве Хохгешурц представя
новата Astra
E-офанзива:
Коментари Харесай

Световна премиера на новия модел Opel Astra в Рюселсхайм

Централна сцена: Главният изпълнителен директор на Opel Уве Хохгешурц представя новата Astra
E-офанзива: Сега като plug-in хибрид и напълно електрическа Astra-e от 2023
Гости на събитието: Юрген Клоп, треньорът на Ливърпул, показва Astra
От октомври: Новата Astra ще се предлага на цени от €22,465
Произведено в Германия: 6-тото поколение на Opel Astra – дизайн, разработка и производство в централата Рюселсхайм

НОВАТА СВЕТКАВИЦА съдебна експертиза РОДИ – под това мото Opel показва изцяло новото 6-то поколение на Astra в Рюселсхайм през днешния ден. В присъствието на 180 публицисти и пред около 500 други представители на медии, новият изпълнителен шеф Уве Хохгешурц презентира модела в първия си ден в Opel. Изпълнителният шеф на Opel беше подсилен от мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Посланикът на марката Opel беше развълнуван от новата Astra. Клоп имаше възможност да ръководи предсерийния модел на автомобила по време на посещение в студията на Opel Design през лятото. За първи път бестселърът с Blitz/светкавица в този момент е електрифициран. Новата Astra ще бъде налична като plug-in хибрид от октомври, когато стартират да се приемат поръчки. През 2023 година моделът ще бъде показан и във вид на изцяло електромобил. Новото поколение Astra се предлага и с високоефективни бензинови и дизелови двигатели. Така клиентите могат да направят своя избор за задвижващ механизъм. Цените за новата Astra започват от 22 465 евро.

„ Фантастична кола! Новата Astra ще отвори вълнуваща нова глава в историята на моделите на компактния клас на Opel. Това ще бъде първият път, когато предлагаме както електрическа, по този начин и plug-in хибридна версия на един и същи модел. Убеден съм, че новите Astra и Astra-e ще създадат огромно впечатление и ще привлекат доста нови клиенти към марката “, каза изпълнителният шеф на Opel Уве Хохгешурц на международната премиера в Рюселсхайм.



А посланикът на марката Opel Юрген Клоп описа първите усещания, които получи от тест на автомобила: „ Имах възможността да карам тестови, замаскиран Astra plug-in, който в действителност е много впечатляващ. Тих и мощен в същото време, даващ чувството съвсем като за спортен автомобил. А дизайнът е самоуверен, иновативен и изобретателен. Браво Opel! ”

30 години Opel Astra: Бестселър и лице на марката

Opel е продал съвсем 15 милиона модела Astra след премиерата на наследника на Kadett през 1991 година 30 години по -късно моделът от компактния клас е по-напред от всеки път. Новият модел Opel Astra е въплъщение на дизайна на марката. Динамичен, както никога до момента, с чисти, опънати повърхности, без непотребни детайли и с новата запазена марка - Opel Vizor. Шестото поколение тази година ще се предлага като състезателен модел с пет порти, с модерна визия и повече пространство от предшественика си. Opel Astra е проектирана и разработена в централата в Рюселсхайм, където тази есен ще стартира и производството. Автомобилът внася иновации в компактния клас, които клиентите преди познаваха единствено от по-скъпите модели коли. Например, Astra дебютира с най-новата еволюция на адаптивната Intelli-Lux LED® Pixel Light. Системата за осветяване идва непосредствено от водещия Insignia на Opel и със 168 LED детайла води водещото място в компактните и средни пазарни браншове.

Скок във времето се вижда и в интериора на новото потомство Astra. С напълно цифровия Pure Panel аналоговите инструменти остават в историята. Вместо това новият интерфейс (HMI) със свежа, съвременна графика предлага на клиентите чисто и по-интуитивно преживяване. Управлението се реализира посредством извънредно широк сензорен екран, тъкмо като смарт телефон. Никога до момента авотомобил Opel не е бил толкова подсъзнателен и елементарен за управление като новата Astra.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР