Центърът за наука и технологии TechnoMagicLand започва своите интензивни курсове

...
Центърът за наука и технологии TechnoMagicLand започва своите интензивни курсове
Коментари Харесай

TechnoMagicLand започва интензивни технологични курсове за деца

Центърът за просвета и технологии TechnoMagicLand стартира своите интензивни курсове за деца единствено няколко седмици след отварянето си
Малките любопитковци ще имат опцията да разширят познанията си от учебно заведение в области като техника и информатика, А също по този начин естествени науки и технологии. Ученето в добре оборудваната база на TechnoMagicLand ще съставлява цялост от теоретични и интерактивни занимания. Децата ще опитват независимо и в екипи, а най-после ще получат и документ за присъединяване в образованието.

Първият курс – „ Въведение в техниката за деца “ – стартира на 16 юли (понеделник). Той ще продължи до 20 юли. Занятията ще се организират сред 9:00 и 12:30 ч. и са подобаващи за деца на възраст 9-10 години. Те са за тези които имат интерес към техниката и са любопитни да създадат и програмират личен робот. Чрез профилиран програмен продукт те ще ръководят сами съединените и програмирани от тях роботи Lego Mindstorms.

На 23 юли започват други два курса за деца и юноши. „ Въведение в инженерството за деца “ е предопределен за деца сред 8 и 11 години, които демонстрират интерес към техниката и графичното основаване на модели и обекти, и е основан на профилирания програмен продукт за компютърно 3D моделиране за деца SOLIDWORKS Apps for Kids. „ Инженерство за юноши с първи стъпки в SOLIDWORKS и 3D технологиите “ е ориентиран към юношите над 12-годишна възраст. Такива които имат интерес към конструирането, 3D моделирането и 3D принтирането. Освен със SOLIDWORKS Apps for Kids те ще създадат и първи стъпки в общоприетата версия на SOLIDWORKS.

До края на лятото любопитковците ще могат да се включат и първия в България натоварен курс за деца сред 8 и 13 години “Android: Въведение ”, ползващ платформата App Inventor 2 на Масачузетския софтуерен институт (MIT).

Повече информация за наличието на курсовете, периоди за записване и цени могат да бъдат открити в секция “Курсове ” на уеб страницата на TechnoMagicLand, както и на фейсбук страницата на центъра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР